Odstranění přepážky za předníma sedadlama.
Re: Odstranění přepážky za předníma sedadlama.
Čau. Jak pise Merlin, riznout to nad drzakem operadla. Vyrezavat celou prepazku je zbytecny, kdyz chces mit v predu 3 mista, tak stejne pruchod mit nebudes.
Přepážka je dvojdílná a dá se odstranit horní čás samostatně. Zhruba v úrovni vrchu opěradel je dělící rovina. Můžeš tedy odstranit jen vršek.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Pošták jí má v celku.mhepp píše:Přepážka je dvojdílná a dá se odstranit horní čás samostatně. Zhruba v úrovni vrchu opěradel je dělící rovina. Můžeš tedy odstranit jen vršek.
-
Odstranění přepážky z mé strany je spíše nutnost kvůli bezpecnosti,nez jenom rozmar. Předchozí majitel vyřízl flexou dost na hulvata tzv. "Průchod" . Takze přerušil jäkl,o který se opírá dvousedak a jako bonus, vrchní část přepážky v místě řezu má tendence se zabodavat do hlavy. teoreticky s jedno sedákem by průchod funkci plnil,a avšak pro mne katastrofa! Měl jsem naivní představu,kdy na dvousedak navarim protilehlé ližiny a při delším kempování jej ručně vytáhnu a otočím,nebylo by to tak pohodlné a elegantní jak s točnou,ale lákala mě vidina vetsiho posezení a hlavně zachování 3mist vepředu