2026 - Bornfloss Historic (22. - 24. května 2026)

puchyyla

Re: 2026 - Bornfloss Historic (22. - 24. května 2026)

Příspěvek od puchyyla »

Tam nejni co škrtat, leda bys už měl ten motor :lol:
No my zvažujeme. Letos mi tam zatím vychází volno. Žádnej antabus nebo jiná pracovní choroba se tam nevyskytuje. Spíš jen tak všeobecně nestíhám, světodění je tradičně o dost napřed než já. Kupříkladu jsme letos Žoldu ještě neodzimovali. Je stále lehce zaskládanej věcma v garáži, kterou se snažím při velmi sporadických návštěvách doladit a finálně osídlit, a tak nějak by potřeboval taky ještě trochu péče k úspěšnému vyjetí a hlavně zpětdojetí 8-) . Navíc do Žaclu to není úplně za roh.
Sečteno podtrženo flintu do žita ani do jiné obiloviny nehážu, ale na druhou stranu taky nic neslibuju. A Žolda ten už vůbec ne. Sice je to proti mě ještě mladej rybíz, ale unavení životem jsme voba podobně 8-) .
Merlin

Příspěvek od Merlin »

Ahoj Půčo!
No tomu říkám slovo do pranice... no, zkrátka si Vás píšu a naložte s tím po svým... Ne, vážně, držím pěsti a rádi Vás tu uvidíme!

Ať to vrčí, Merlin a Kika.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
Merlin

Příspěvek od Merlin »

Těpic, nebo jak se to píše!
Je tu další masírka, nejen mediální. Takže, kdo ještě nedal vědět, dejte vědět... anebo na to pečte a překvapte nás, ale to zas by se mohlo stát, že něčeho bude málo... no zkrátka, hlavně doražte, bude to fajn...

Strakatóny v Žacléři
Strakatóny v Žacléři
Straka_busforum.jpg (228.47 KiB) Zobrazeno 131 x

Ať to vrčí a v pátek, nejdéle v sobotu se vidíme, Merlin a Kika.
"Babi" YAMAHA XJR 1200
Bedřich

Příspěvek od Bedřich »

Zdar Merline a ostatní postižení...
letos účast bohužel nepotvrdíme. Má být zbytečně hezký počasí, tak bychom si moc sjeli gumy...
Kecám, to bych neřešil, ale nahrnulo se příliš mnoho práce.
Užijte si to a snad aspoň chvilku zaprší :D
T.
T3 syncro 1,9 mTDi
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

Zdarec,
u nás to zatím vypadá tak, že jedeme. Brzo nás každopádně nečekejte. Jak pojedeme, tak před sebou určitě přitlačíme tmu. Důležitý aby jí nebylo tolik, že už jí neutlačíme a zasekneme se o ní :lol: .
Kuba_Tommi

Příspěvek od Kuba_Tommi »

puchyyla píše: pát 22. kvě 2026 7:47:16 Zdarec,
u nás to zatím vypadá tak, že jedeme. Brzo nás každopádně nečekejte. Jak pojedeme, tak před sebou určitě přitlačíme tmu. Důležitý aby jí nebylo tolik, že už jí neutlačíme a zasekneme se o ní :lol: .
Tak to je skvělá zpáva :) já dorazím dnes také později, pracovně i osobně se nám to hodně zkomplikovalo. Ale o tom víc u ohýnku večer ;)
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
Merlin

Příspěvek od Merlin »

Ahoj Všichni bez rozdílů!
Zatím jen krátce... moc děkujeme všem, co dorazili a užili si víkend s námi. Bylo to super, všechno vyšlo na jedničku, i když pravda možná jsem trochu doufal ve větší účast i jinejch povozů než tvrdýho busařskýho jádra... Kuba, Půča, Arawak a další z flatu!
Moc děkujeme a už teď se těšíme na další ročník.

Chvilka slávy na náměstí...
Chvilka slávy na náměstí...
IMGP7482.JPG (303.57 KiB) Zobrazeno 74 x

Ať to vrčí, Merlin a Kika.
"Babi" YAMAHA XJR 1200
Kuba_Tommi

Počasí vyšlo parádně, za mě bylo velké plus “vaše” občerstvení, stihl jsem kafe, sladkůstku, klobásy, hermelín pivo i limo :lol: všechno dobrý, takže to se mi zdá jako dobrý směr. Přednáška byla opravdu zajímavá, Martin je opravdu velká osobnost a jsem rád, že jsem si tohle setkání mohl užít u vás na srazu. Další bonus byl ještě Půča s rodinkou, a celkem slušná účast u pátečního ohýnku. Menší účast ne VW posádek je škoda, na to kolik to muselo dát práce a jak krásné bylo počasí je to opravdu škoda. No, přeji hodně sil na příští ročníky. Marně přemýšlím, jak dokázat natáhnout víc lidí, když už to vzdávají i v takhle hezkém počasí.
Možná jediné, že pro celovíkendové účastníky může být nekomfortní třeba chybějící sprcha. 🤷🏻‍♂️
No uvidíme za rok… přemýšlím, že dám snad do kupy ČZ abych konečně dovezl domů nějakou plaketku, protože s VW to asi nepůjde a můj orientační smysl se taky úkazal, jako nedostatečný :lol: :lol:
Díky moc Merline a Kiko, já k Vám jezdím rád a dokud to půjde, tak ještě dlouho budu 🙂✌️
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
Kuba_Tommi

IMG_9317-compressed.jpeg
IMG_9317-compressed.jpeg (269.63 KiB) Zobrazeno 62 x
IMG_9324-compressed.jpeg
IMG_9324-compressed.jpeg (332.78 KiB) Zobrazeno 62 x
IMG_9349-compressed.jpeg
IMG_9349-compressed.jpeg (233.01 KiB) Zobrazeno 62 x
Kuba_Tommi

IMG_9346-compressed.jpeg
IMG_9346-compressed.jpeg (364.51 KiB) Zobrazeno 62 x
Odpovědět