T3 Karmann Gipsy.

Kuba_Tommi

Re: T3 Karmann Gipsy.

Příspěvek od Kuba_Tommi »

Tak takhle to vypadalo po prvním navážení dílů k autu :roll:
IMG_9932-compressed.jpeg
IMG_9932-compressed.jpeg (229.32 KiB) Zobrazeno 117 x
A tady už se veze.
IMG_0002-compressed.jpeg
IMG_0002-compressed.jpeg (315.78 KiB) Zobrazeno 117 x
IMG_0006-compressed.jpeg
IMG_0006-compressed.jpeg (326.3 KiB) Zobrazeno 117 x
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
Merlin

Příspěvek od Merlin »

Ha, však ono i z těch fotek to vypadá, že jsi stěhoval ze třetiny dodávku a z dvoutřetin rozebraný piano...

Pic, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
Kuba_Tommi

Merlin píše: čtv 19. úno 2026 14:33:40 Ha, však ono i z těch fotek to vypadá, že jsi stěhoval ze třetiny dodávku a z dvoutřetin rozebraný piano...

Pic, Merlin.
No to máš pravdu, když jsme to nakládali, tak mi tam kluci nosili kupu zvláštních kusů a torz nábytku, některé části tak prohnilé, že jsou spíš jen jako šablona pro tvorbu nových kusů. Tak přidám zase pár fotek ať se trochu posuneme ;)

Tak podlahu jsem hned pokřtil, ten mokrý flek není ani spodní vlhkost, ani kondenzát ze stropu… nýbrž pozůstatky v chemickém wc :lol:
IMG_0099-compressed.jpeg
IMG_0099-compressed.jpeg (495.77 KiB) Zobrazeno 69 x
Na téhle fotce je vidět jediná část co zůstala a to je ta příčka za řidičem, dole je vidět rozvod plynu, zde je potom umístěna plynová láhev která má přes sebe takový plechový kryt, z venku má vlastní dvířka k obsluze, jinak je to zabudované ve spodní části skříně. Směrem ke mě bude sprcha se záchodem, naproti bude kuchyňka.
IMG_0092-compressed.jpeg
IMG_0092-compressed.jpeg (382.43 KiB) Zobrazeno 69 x
IMG_0015-compressed.jpeg
IMG_0015-compressed.jpeg (380.32 KiB) Zobrazeno 69 x
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
Kuba_Tommi

puchyyla píše: stř 11. úno 2026 16:53:06 No pěkně si s tím hraješ. Tak hlavně aby ti to pod tím igelitem neshnilo. Já jsem za trochu menší garáž uvalil cenu o dva řády výše a taky se tam poměrně pachtím, protože mi to nakonec zase nedalo :lol: . Narozdíl od tebe já ale ze stropu polystyren strhával :roll: . Merlin tuhle kutil prngolu, skoro bychom si tu mohlu založit stavební okénko.
Kuba_Tommi píše: úte 10. úno 2026 21:30:26 Tak to je dobře :) ta minulá zpráva na mě působila, že se chystá něco většího :)
Něco většího se samozřejmě chystá, ale víš jak to je s tím časem. Kór když si člověk pořídí dom lidská mláďata a ještě k tomu vlastní :lol: . Zatím to s tím kabátem není ještě tak zlé, aby to nešlo odložit. A předsevzal jsem si, že ježdění má přednost. Radši mít stroj nedokonalý, než si jej zprotivit. Navíc je třeba mít nejprv hotovou tu garáž, než to rozjebu. Ať je to kam skládat. Ony ty kredence z Westky taky něco zaberou. Navíc pakliže neproběhne v předstihu, půjde vystěhovat zároveň i motor a ten bych si do bytu bral poměrně nerad. Motocyglové motory už tam některé byly, ale na ten autovej to úplně nevidím. To by asi už pro paní Půčovou bylo moc silný kakao :lol: . Na druhou stranu bych byl v teple a neměl bych to daleko, tak by jistě šla práce od ruky.
S tím igelitem máš pravdu, samotného mě zajímá co se tam děje, letos to je druhá zima, takže jak sleze sníh mám v plánu odšroubovat jeden plech ma střeše a zjistit jak to vypadá a jestli byl můj postup správný :)
No s rozebíráním je to nejhorší, člověk by nevěřil kolik věcí se do auta vejde, natož z kolika se samo skládá. Ideálně mít jednu garáž na práci a druhou jako skladiště :) motor v bytě zní zajímavě jen jak píšeš to je ideální nápad pro nás, ale našim ženám by to určitě tak fajn nepřišlo 😅🫢
Kuba_Tommi

No, jak psal Merlin u modrého, když máš auto bez oken tak se jednoduše dávají věci dovnitř… touto fotkou to chci potvrdit 😀 👍
IMG_0799-compressed.jpeg
IMG_0799-compressed.jpeg (324.18 KiB) Zobrazeno 65 x
Tady máme první zaparkování T2 v garáži. Na tohle se budu za pár let koukat ze zahrady u piva nebo kafe :lol: 8-) jen to budu miset ještě trochu zúhlednit, ta pozinková krabice ve strědu zahrady se ženě moc nezamlouvá 😀
IMG_1699-compressed.jpeg
IMG_1699-compressed.jpeg (390.76 KiB) Zobrazeno 65 x
Místa je celkem dost, jsem spokojený, v levé části přibyla skřín, ale o tom později a jinde.
IMG_1682-compressed.jpeg
IMG_1682-compressed.jpeg (324.3 KiB) Zobrazeno 65 x
Odpovědět