Ahoj
Čerpadlo - malá gola dlouhý nástrčák číslo nevím... cca 10mm kulatina do 10mm ďurek.
Hlava - přes klíč myslím 15ku z mé sady.
Spodní ozubené kolo - má výlisek to vím a zítra mrknu proti čemu to tam natočím "budu hledat značku".
Motor tedy mám z GII a opravdu na olej držáku není čidlo je to jen holý odlitek i já byl překvapen.
Jinak k té STK.
Abych řekl pravdu tak už 8 let stk procházím přes známé.. Stojí to více a každý rok se bojím co najdou, ale až ten letošní se to začíná srát.
Urval jsem kliku šoupaček a měl jsem tam po klice díru a to je prý ostrá hrana

no padla mi brada, ale budiž.
Druhá věc byla mřížka nádechu k motoru chyběla, ale dodal jsem opět ostrá hrana.
Mám busíka "9míst" papír a real je 2 místa ve předu a přes toto jsem neprošel.
Asi budu dělat "přestavbu na 5timísto" za 1litr na úřadě. Méně nedám, protože to nejde vzít už nikdy na zpět.
Motor pokud z něj nechčije olej je prý ok, ale prý do dvou let neprojdu přes emise :/ teď to na emisích stále jde, že hadice jde bokem, ale čeká nás změna.
Mluvil jsem se státním orgánem policijí a potvrdili mě to dvě STkáčka.
Já to ladím teď abych to nemusel řešit na poslední chvíli.
Motor mám za 2500kč kód JP ten přebouchnu na JX ve velkým techničáku nemám uvedeno číslo motoru

jen typové označení takže bych měl v pohodě LEGáLNě prolést.
Díly jako jsou šály, kroužky, celá pumpa, žhaviče, rozvody, gufera a jiné kraviny mě zatím přišli na 6,5t a v dílech jsem průměrem dostal 30% slevu tak mě ten downgrade stál zatím pod 10tis i s motorem... je to masakr, ale když už to nepojede ať aspoň drží bez neustálého zásahu.
Pokud mne budou katovat na emisích borec mi poradil ať namontuju univerzal katík a měla by to bejt tutovka... Mno radost z toho nemám, ale co nadělám.
Je tu někdo kdo toto řeší také?