Asi je na čase, abych i já představil svého buse. Už od koupě je v něm 1.6TD – motor passat B2, r.v. busa neznámý (podle TP 1979, ale vzhledem k tomu, že je to nafta je to blbost), tak jsem si ho vytypoval na 1983 a pevně tomu věřím

Mám ho už asi 9let, v době jeho největší slávy jsem s ním navštívil sousední státy, ale poslední léta už funguje jako příruční osobní auto a pomocník při opravě chalupy. Před 3 lety jsem mu dělal kompletní generálku přední a zadní nápravy, nějakou klempířinu, ale nelakoval, novej lak je pro pozéry… Pokoušel jsem se ho postupně dávat do původního stavu, ale to jsem brzo vzdal. To je nadlidskej úkol, tak jsem aspoň odřezal světelný rampy, koupil klasický busí plecháče s pokličkama, sehnal origoš přední sedačky, zbavil se diskotékových budíků na palubce a dnes už ho užívám tak jak je. Sice už s ním ani nikterak aktivně nedovolenkuju a měl jsem už myšlenky ho nahradit T3 dokou, ale nejde to. Prostě už je to dlouholetej kámoš a těch by se člověk neměl zbavovat jen tak z rozmaru...
Takže tak, plantážníci, my občas jezdíme, tak jezděte taky, je to super! :)