Ahoj,
měnil někdo z vás odvzdušňovací hadičky od nádrže? Když vezmu plnou, kus nafty mi jde ven přes nádrž, řekl bych že je to tím?
Děkuju za každou radu!
Odvzdušńovací hadice
Re: Odvzdušńovací hadice
Ahoj pouze!
Take se mi tak nekdy delo. V mym pripade to slo kolem tesneni privodni hadice od nalevaciho hrdla. Jsou na to v pravde dva recepty...bud nebrat plnou a dokud to neni uplne otravny tak jezdit, anebo nadrz ven a vse pekne pretesnit. Pri ty prilezitosti kouknout na nadrz jako takovou a stav brzdovy a spojkovy trubicky, ktery se blbe menej bez sundane nadrze, resp. blbe se to tvaruje, aby to slo v puvodni trase.
Pro inspiraci jeste prikladam Amosovu fotku, jak vyresit nadrz bez odvzdusnovacich banek v podbezich. Jen je treba vyvrtat malou dirku do nalevaciho hrdla pod vicko, aby se stacila nadrz odvzdusnovat. Je to odzkouseno, provereno praxi a vyresi to mimo jine bordel ukladajici se za nestastnejma bankama v podbezich.
At to vrci, Merlin.
Take se mi tak nekdy delo. V mym pripade to slo kolem tesneni privodni hadice od nalevaciho hrdla. Jsou na to v pravde dva recepty...bud nebrat plnou a dokud to neni uplne otravny tak jezdit, anebo nadrz ven a vse pekne pretesnit. Pri ty prilezitosti kouknout na nadrz jako takovou a stav brzdovy a spojkovy trubicky, ktery se blbe menej bez sundane nadrze, resp. blbe se to tvaruje, aby to slo v puvodni trase.
Pro inspiraci jeste prikladam Amosovu fotku, jak vyresit nadrz bez odvzdusnovacich banek v podbezich. Jen je treba vyvrtat malou dirku do nalevaciho hrdla pod vicko, aby se stacila nadrz odvzdusnovat. Je to odzkouseno, provereno praxi a vyresi to mimo jine bordel ukladajici se za nestastnejma bankama v podbezich.
At to vrci, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
http://www.coffee-garage.blogspot.com
Díky Merline!
Už jsem těž měnil, ale nádrž jsem nevyndaval. Lze tam šahnout rukou. Hadičky nejsou nijak jištěné a lze je volně stáhnout, zvláště když jsou zpuchřelé a nasáklé naftou. Já koupil hadici na naftu v metráži v autodílech průměr 6 mm. Celková délka na jedno auto byla asi 1 metr.
Čau. Takže když spojím ty dvě od každé baňky tak je to to samý. Když mě to teda nikde neteče, jen jsem vyhodil ty baňky kvůli opravě rzi za nima. Dík
Presne tak 

Zdar, pokud se nepletu, tak baňka má ventilek. Já ho mám zas... a když chci tankovat bez pokropení naftou z hrdla, musím z baňky vytáhnout hadičku... Nějaký baňky mám, ale kdo by to měnil...