Blinkry & výstražné ...a co všechno s tím
Ahoj mám problém. Z ničeho nic mi při vypnutém zapalování začlo bzučet relé na výstražná světla,přitom trvale svítí kontrolka blinkrů. Pokud zapnu vypínačem výstražná tak normálně blikají a kontrolka také, to samé pokud dám páčku blinkrů do jakékoliv polohy. Při vytažení spínače výstražných to dělá pořád. Prosím o radu

Ahoj Voki!
Začal bych tím, že bych vytáhl zmiňované relátko a opatrně sundal tu plastovou kostku, aby jsi viděl, jak to uvnitř vypadá, jestli nevypadá vypáleně a všechny vodiče se na pohled zdají v pořádku. Jako druhej krok bych zkusil proměřit zdířky přislušející onomu relátku v pojistkovce, jestli tam není nějaká zrada...a následně zkusit jiný relátko.
Sázim na vypálený relé. U mě se po záhřátí přes určitou teplotu, většinou v létě v parnech, roznemůže tak, že kontrolka jak na vystražný, tak jen na blinkry reaguje pouze rozsvícením a venkovní žárovky nedělaj nic. Jakmile se ochladí, je zas vše v pořádku.
Helektrice zdar, Merlin.
PS: Trochu jsem to přejmenoval, aby to bylo víc konkrétní...
Začal bych tím, že bych vytáhl zmiňované relátko a opatrně sundal tu plastovou kostku, aby jsi viděl, jak to uvnitř vypadá, jestli nevypadá vypáleně a všechny vodiče se na pohled zdají v pořádku. Jako druhej krok bych zkusil proměřit zdířky přislušející onomu relátku v pojistkovce, jestli tam není nějaká zrada...a následně zkusit jiný relátko.
Sázim na vypálený relé. U mě se po záhřátí přes určitou teplotu, většinou v létě v parnech, roznemůže tak, že kontrolka jak na vystražný, tak jen na blinkry reaguje pouze rozsvícením a venkovní žárovky nedělaj nic. Jakmile se ochladí, je zas vše v pořádku.
Helektrice zdar, Merlin.
PS: Trochu jsem to přejmenoval, aby to bylo víc konkrétní...
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------