Zdar busaři,
neřešil ste někdo někdo nějak odhlučnění motorové části? Mám tam zvenku takovou starou zteřelou pěnu zachycenou několika železnejma drátama a je to docela dost vydrolený=nefunkční. Zkusím vyfotit až budu u káry. Existujou nějaký odzkoušený možnosti?
Ať to jede,
H.
Odhlučnění motoru
Re: Odhlučnění motoru
sežeň plastovej dekl..
Je to takovej rozdíl? Myslel jsem spíš tu sešikmenou část nad motorem a převodovkou.
Ahoj!
Plastovej dekl je jedna z možností jak si trochu busa ztišit. Co se týče toho obložení šikminy, tak to asi taky funguje, ale horší to je s tím bordelem, co se za tím drží. Osobně až dojde na nějaký velký odstrojování, tak to hodlám dát pryč a nahradit nalepovacím tlumícím pásem na interiérový straně toho plechu.
Zdar, Merlin.
Plastovej dekl je jedna z možností jak si trochu busa ztišit. Co se týče toho obložení šikminy, tak to asi taky funguje, ale horší to je s tím bordelem, co se za tím drží. Osobně až dojde na nějaký velký odstrojování, tak to hodlám dát pryč a nahradit nalepovacím tlumícím pásem na interiérový straně toho plechu.
Zdar, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
"Babi" YAMAHA XJR 1200
Právě jsem tam nalepil tohle:
https://www.ahifi.cz/3-vrstvy-tlumici-m ... multi.html
Stačily 2 desky. Mám s tím zatím najeto asi 500 km, ale připadá mi bus fakt tišší. Dal jsem přes to i tu starou..i když byla jak řešeto. Spokojenost.
https://www.ahifi.cz/3-vrstvy-tlumici-m ... multi.html
Stačily 2 desky. Mám s tím zatím najeto asi 500 km, ale připadá mi bus fakt tišší. Dal jsem přes to i tu starou..i když byla jak řešeto. Spokojenost.
1.6D...A PŘECE SE TOČÍ !!!
Ahoj, kde se dá sehnat plastový dekl na motor??????
Ahoj!
Těžko říct, jestli to půjde sehnat jako nový díl. Spíš bych zkusil inzerci a pohledal nějakej použitej... případně e-bay..
Ať to vrčí, Merlin.
Těžko říct, jestli to půjde sehnat jako nový díl. Spíš bych zkusil inzerci a pohledal nějakej použitej... případně e-bay..
Ať to vrčí, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Babi" YAMAHA XJR 1200