Podzimní pozdravy,
zvláště pak pro Vencu101. Úplně vidím to jeho zdvižený obočí...
Je to tak, neudržel jsem se a ještě na posledních pár vyjížděk namontoval nový kola...
Modrej v novejch papučích
IMG_20211007_164650.jpg (212.95 KiB) Zobrazeno 8880 x
Ahoj Martine!
Děkuju, nu líbí se mi, že jsou takový nenápadný... Jinak s jejich cenama to není žádná hitparáda, až jsem už kdysi rezignoval a nechal to bejt. A co čert nechtěl, objevily se za rozumnou cenu, sice ne 1A stav, ale žádná tragedie. V Německu bývaly celkem za draho, v Čechách jsem jich moc nenašel, byť zrovna moje jsou odsud, ale co mi ukázal kámoš později, v Polsku se na allegru, jejich aukru daly najít za pěkný ceny...
Zdar ve spolek!
Zima nám už skončila a tak už je čas se vrátit ze zasněženejch kopců zpátky do garáže. Jelikož na podzim jsme zjistili, že nám teče čerpadlo, je na čase tomu našemu motůrku dopřát tu správnou pumpičku. Nu a tak jsme z krabice vybalili letitou uloženku, nechali zrepásnout a již brzo půjde na svý místo, abychom mohli zahájit sezonu čerstvou stk...
AAZ pumpička...
IMG_20220409_144421.jpg (193.7 KiB) Zobrazeno 8572 x
že neuhodneš co mám v krabici na ponku a povezu to na repas??
Jo, je to palivové čerpadlo, co jsem před měsícem vyhrabal na půdě a chci je před STK dát do auta. Takže nevíš, co se ti brzy rozbije? Abych se na to dopředu mohl připravit...
Zdar Venco!
Haha, ty naše busy... Nu, musím to ještě trochu poštětečkovat před tou stk a pak snad už začnu aj vyvařovat, nějaký plechy už doma mám. A tak ale doufám, že se nic moc rozbíjet nebude, na konci června valíme do Francie, tak to musí být cajk.
Hodně štěstí s čerpadlem, o příštím víkendu se na to vrhnu, tak jsem zvědav jak bude pumpovat pumpička...