Mám tady taky pár útržků z života T3....
Před létem jsem u nohou pod pedály zaznamenal kapičku jakési tekutiny, hrábnu nad pedály a je jasno, roní to ze spojkovýho válce. Inu objednal jsem novej válec a za jedno odpoledne hodil do auta a zrovna udělal základní předdovolenkový servis jako olej, filtry apod.
Z Německa dorazil další střípek skládačky na projekt "starý diesel" - nálevka oleje, jenže ta tam nepůjde dát, dokud mám držák alternátoru z Golfa. Na konverzi motoru na starý originál se holt nachystám na příští rok.
Nečekaně se objevila v rakouský inzerci u Salzburgu zahrádka na ponorku, nemohl jsem jí tam nechat být, tak jsem naložil rodinu a vyrazili jsme na prodloužený víkend na 2 noci k Attersee na koupačku a přitom si odskočili k Salzburgu naložit na busa zahrádku. Trochu jsem si myslel, že ji připnu normálně na střechu, ale ponorčí střecha je užší, do T3 okapnic nedosáhne. Naštěstí jsem s sebou vzal příčníky, tak jsem ji přigurtoval na příčníky a je doma

No a nakonec po výletu do Salzburgu mě čekala STK, tak jsem 2 dny věnoval leštění starého laku a bus je teď lesk jak blesk. STK včera úspěšně absolvovaná, na 2 járy pokoj