Zdravim pánové (a dámy, pokud tu jsou),
Potřeboval bych radu, jaké koupit manžety na poloosy. Budu měnit přední, takže bych potřeboval radu ohledně vnější i vnitřní manžety. Nerad bych koupil něco jako na pozici 3, 4 a 8... Ideálně devítku
normal_andreasmanschettemail4500.jpg (62.31 KiB) Zobrazeno 55137 x
Ahoj Bedřichu!
Já jsem se v tomhle spolehl na Sobín... ale jistotu nemáš dokud si po těch odjetých 177000km neřekneš..."tak fakt vydržely." Nu a ty, co jsem bral ze Sobína, ale stále ležej v krabičce v regálu, takže kilometry potvrdit nemůžu...
Loebro mohu doporučit i klouby. Dodávali je i do prvovýroby a zdá se, že si drží kvalitu pořád. Už je to pár (ehm, více než pár, možná 8) let, co jsem je měnil, jsou teď na autě co nejezdí, ale když ještě jezdilo, tak držely.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Super, děkuji za rychlé odpovědi.
Takže teď budu vybírat mezi Loebro a GKN Spidan. Ale asi ani jedny nebudou špatná volba. Mě vlastně ani nezajímá moc velkej nájezd, jako spíš poločas rozpadu. 170tisíc už nikdy nenajedu, ale ze zadních poloos vím, že některý se rozpadnou i bez pohybu do dvou let
Jenže měnit zadní je oproti předku sranda.