Něco pro Merlina
Něco pro Merlina
- Přílohy
-
- 242096768_147398254255439_288972790891237402_n.jpg (237.54 KiB) Zobrazeno 210 x
- martin_100
Re: Něco pro Merlina
Kdepak, to bych si nedovolil. Jen jsem chtěl poukázat na moderní trendy ze západu, od vás. Není to až taková novinka, pár let to prý již existuje a tady u nás v orientu už to máme dokonce i v obchodech! Do pohraničních horských oblastí se to ale možná ještě nedostalo.
Půčo, mám obavu, že zde jsi trochu přestřelil. Teď už ani v Praze Kodachrome neseženeš...
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Zdar Všichni!
Heheheheheeeeee....
Pro Arawaka: Super, do dnešní uspěchané doby, aspoň trocha osvěty... Výcuc, který byl minimem, které jsem si jako cca 15letý smrkáč odnesl z dvou zcela zásadních fotografických knih, které mě donutil přelouskat můj Otec, když jsem s focením začínal. (Fotografie na malý formát, Nová škola fotografie) a stále z nich čerpám.
No a Kodachrome... houby, stále se vyrábí všechny zásadní maloformátové kazety tedy filmy 36mm a zejména inverzní, což je i Kodachrome a jeho nástupci.. O středoformátových kazetách nemluvě...
Dobré světlo a pevnou ruku plantážníci, Merlin.
Heheheheheeeeee....
Pro Arawaka: Super, do dnešní uspěchané doby, aspoň trocha osvěty... Výcuc, který byl minimem, které jsem si jako cca 15letý smrkáč odnesl z dvou zcela zásadních fotografických knih, které mě donutil přelouskat můj Otec, když jsem s focením začínal. (Fotografie na malý formát, Nová škola fotografie) a stále z nich čerpám.
No a Kodachrome... houby, stále se vyrábí všechny zásadní maloformátové kazety tedy filmy 36mm a zejména inverzní, což je i Kodachrome a jeho nástupci.. O středoformátových kazetách nemluvě...
Dobré světlo a pevnou ruku plantážníci, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
ig: cg_performace_cz
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
ig: cg_performace_cz
- martin_100
Zrovna si pujdu ve středu vyzvednout fotky ze dvou filmů. Našli jsme je při úklidu. Budou tak 7-10 let starý tak uvidime co z toho bude. Jinak jsem našeli jeden neexponovanej film tak ho asi nadiju do přystroje a postupně zprznim.
T3 Lucinka