"Modrej EVO" VW T3

martin_100

Re: "Modrej EVO" VW T3

Příspěvek od martin_100 »

Ale pár kubíků štipanýho dřeva se do toho vejde. A hned máš odůvodnění ;)
T3 Lucinka
Merlin

Příspěvek od Merlin »

To jako jo... ale zas dřevníky na zahradě mám celkem velký, takže by to tam stejnak strašilo prázdný... To když už, tak ať to má nějaké využití. Kdysi jsem viděl z přední půlky golfa s kapotou grill... ale T3 nemá kapotu. To tak ještě z ní udělat udírnu...

Pic, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

No kdysi v pravěku, když můj děda odkoupil z podniku starýho Žuka za účelem přestavby na karavan, tak z něho sejmutá bouda sloužila léta jako kurník u mýho druhýho dědy na statku 8-) . A mohli byste ke kafi z golfu přidat ještě vomelety nebo vajca z boudy busí ;) .
Merlin

Příspěvek od Merlin »

No Vy my to jste vtipálci...
Hele, popravdě, kurník by to byl stylovej, ale asi bych nesnesl vidět Modrýho posranýho od slepičáků... Nu, jisté je, že zimu ještě přečká v pojízdném stavu a to hlavní se bude dít na jaře... Tak mám celou zimu na špekulování, kam s ním...

Ať to vrčí, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
martin_100

Musíš se rozmnožit a pak z toho můžeš udělat potěru prolejzačku nebo domeček. :idea:
T3 Lucinka
Kuba_Tommi

Příspěvek od Kuba_Tommi »

Tak koukám, jakou tu ty 3 modrý Téčka na fotce dokazáli rozbouřit diskuzi… :shock: :) sám to hodnotím kladně… tu karoserii jsem viděl párkrát dost detailně a opravdu paráda. je jasný, že kdyby každý z nás měl v době kdy se rozhodneš si toho busa koupit, na účtě zbytečnýho půl milionu, tak asi asi většina z nás jezdí v origo westce. A nebo je pak varianta koupit si ten sen, sice třeba za 40tisíc (jako já T2) a během let, si to udělat tak jak jsme si to představovali, sice to pro nějaký lidi není ono, je to bastl, ale pro ně jsme to nedělali :lol: nemám origo nábytek, lak jsem udělal na první pokus v garáži s kotelnou, střechu mám z Áčka, sedačky s nějakýho opelu… ale co :) to auto mám nejradši a hlavně, že dělá radost. Tak tímhle jsem se chtěl dostat k tomu, že to bude super a těším se, až to přeházíš a budeš mít nejméně rezavou T3 v okolí :lol:
Jinak k plánu s karoserií. Našel jsem jednou parádní postel pro děti… tak sice t2, ale posílám třeba jako návrh do Vaší ložnice :D 8-)
IMG_7661.jpeg
IMG_7661.jpeg (158.78 KiB) Zobrazeno 109 x
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

Kuba_Tommi píše: sob 31. led 2026 22:27:17 je jasný, že kdyby každý z nás měl v době kdy se rozhodneš si toho busa koupit, na účtě zbytečnýho půl milionu, tak asi asi většina z nás jezdí v origo westce.
Počkej, počkej, nedělej z nás Rotschildy. Náš je origo Westí Joker a zbytečnýho půl milionu na něho teda třeba nebylo. Pravda, že práce je na něm odvedeno už požehnaně a stále je tam mnoho míst, kde jsem nebyl a taky těch, kde jsem sice byl, ale velmi rychle jsem odtud utekl a dělám, že jsem to neviděl. Na srazech povětšinou patříme k těm vzhledu nejvíce nevalného, ale to mě až tak netrápí. Raději věnuji čas a energii tomu, aby to fungovalo, než vnějšímu pozlátku.
Kuba_Tommi

Příspěvek od Kuba_Tommi »

puchyyla píše: sob 31. led 2026 22:57:24
Kuba_Tommi píše: sob 31. led 2026 22:27:17 je jasný, že kdyby každý z nás měl v době kdy se rozhodneš si toho busa koupit, na účtě zbytečnýho půl milionu, tak asi asi většina z nás jezdí v origo westce.
Počkej, počkej, nedělej z nás Rotschildy. Náš je origo Westí Joker a zbytečnýho půl milionu na něho teda třeba nebylo. Pravda, že práce je na něm odvedeno už požehnaně a stále je tam mnoho míst, kde jsem nebyl a taky těch, kde jsem sice byl, ale velmi rychle jsem odtud utekl a dělám, že jsem to neviděl. Na srazech povětšinou patříme k těm vzhledu nejvíce nevalného, ale to mě až tak netrápí. Raději věnuji čas a energii tomu, aby to fungovalo, než vnějšímu pozlátku.
No dobře, tak půlmilion byl schválně s nadsázkou ale nebylo to myšleno vůbec konkrétně na Tebe, tvoje auto je jak si vzpomínám v parádním stavu a asi si měl už dobře rozmyšleno co přesně chceš kupovat a je to ideální varianta. Myslel jsem to tak, že si nejdřív myslíš, že Ti bude stačit normání obyč bus, abys někde přespal protože to prostě vidíš a chceš… pak ale vidiš na srazech ty možnosti a už to šrotuje… no a s tím přibývají věci, jako silnější motory, různé zvedací střechy, kempingová okna, otočné sedačky atd atd, až ti dojde, že sis měl vlastně koupit westfalii už na začátku, ale na to asi nebyl ještě ten věk takhle myslet, alespoň u mě :D :D a pak už se těžko rozmýšlí to prodat a shánět jiné…
Teď už to vidím taky jinak, hlavně po 5 letech práce a s cenou renovace (ač domácí) takovou, že kdybych si tenkrát půjčil to co jsem do toho do teď dal, tak jsem měl origo westafllii T2 berlin a neřešil bych nic. Ale protože ve 22 letech jsem byl rád i za těch 40 tis které mi nakonec musel ještě půjčit táta :lol: tak jsem to prostě postupně dokopal takhle, každý rok nějaký nový nápad a nebo koupený díl který se náhodou objevil a zase to posunul dál od toho obyčejného busa… sice je to bast v hodně věcech, ale pro mě to má cenu neskutečnou, celé mi to prošlo rukama, a přál bych si aby semnou to auto zůstalo na vždycky ;) takže nebylo to myšleno vůbec proti originálu, spíš jsem se chtěl zastat varianty toho postupného dodělávání, a že Merlinovi v tomhle fandím, znám jeho busa někdy od roku 2013 / 2014 a postupně vidím ty změny viz první příspěvek a to mě prostě baví, takže věřím, že přeskládání půjde dobře a na jaře to uvidíme ;)
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

Ty jo mě fakt ano v nejmenším nenapadlo, žes to myslel na nás. Vztahovačnej vopravdu nejsem. Jen mi ta cena přišla dost přepálená. Za takovej peníz už by to chtělo slušnou vůni, né takový zgarby, jako provozuje většina z nás zoufalců z tohoto fóra :lol: . Jo, pamatuju si, že se ti ten náš líbil, když jsi vlezl dovnitř a uznávám, že uvnitř i dost zachovalej je. A to je i to, co já neustále hlásám. Celozachovalýho prakticky neseženeš a když, tak bude za nesmysl. A když už máš někde slevit s tím, že to budeš muset doladit, tak snáz je ladit ten exteriér než interiér. Navíc v tom interiéru vegetím, venku se k tomu autu můžu votočit zády 8-) . Na druhou stranu jsem nejednou slyšel, že se lidem líbí zrovinka to, jak je zvenku olezlej s loupajícím se dvojitým štětkolakem. S tím se já neztotožňuju. Zkrátka někdo rád holky, jinej vdolky. A to je na tom to krásný. Každej ať si koupí a dělá co chce a jak chce. A druhýmu je do toho prd. A Merlinovi samozřejmě držím palce, ať se dílo daří, stejně jako komukoliv jinýmu včetně tebe Kubo. Důležitý, že to člověka baví a že si to nenechává pro sebe a občas to vyveze nebo o tom něco písne a vyfotí, čímž může potěšit či inspirovat další. A vo tom to podle mého je především. Tak snad se někde zase brzo potkáme, třeba tam u Merlinoj, a budeme se moci vzájemně pokochat těmi našimi pixlami a pohovořiti třeba o nesmrtelnosti brouka, teda pardon busa.
martin_100

K tý nesmrtelnosti busa bych měl po téměř 18 letech vlastnictví drobnou námitku :twisted:
T3 Lucinka
Odpovědět