2025 - Půčovic dovolená do Slovinska

puchyyla

Re: 2025 - Půčovic dovolená do Slovinska

Příspěvek od puchyyla »

Ale jo, i ta je potvora zřejmě vlastní... A nestydim se ani trochu 8-) .
S tou chutí jsi ale vedle jak ta jedle. Ve skutečnosti je to fakt docela opruz a musím se do toho dost nutit. Možná sis všiml, že si tak jakože vykopávám vlaštovky. To právě abych měl motivaci to napsat. Paměť je záležitost od přirození, to netřeba obdivovat. Navíc já s pamětí nejsem moc dobrej. Mám vyvinutou jen takovou tu asociativní část. Co mi "projde rukama" se tam udrží dost podrobně a dlouho. Jak jde o věc nenavázanou, profičí to hlavou durch. Co si nezapíšu, nevím. Až jednou bude můj život viset na pravidelné medikaci, zcela jistě na to pojdu.
A proč se tu s tím vypisuji, když mě to neba? No přece kvůli vám :lol: . Ne, vážně, dříve jsem různé cestopisy, hlavně motorkářské, doslova hltal a posléze z nich i čerpal inspiraci. Přitom jsem vždycky obdivoval lidi, kteří si dali tu práci s tím to sepsat. A jak tak nabírám letokruhy, tak má nějak čím dál víc pocit, že by taky bylo dobře dělat něco pro společnost (v tomto případě konkrétně spíš pro komunitu). Ne jen čerpat (čist), ale i dát (něco napsat). Je to práce, halda času, ale na konci toho je dobrej pocit a ten je jak se říká k nezaplacení. Navíc když to píšu, tak se na ta místa a do těch situací v mysli vracím a to je taky docela fajn. Někdy je i fajn si to po čase přečíst a konfrontovat to s tím, jak to člověk vnímá s odstupem toho času.
No a jakákoliv slova uznání, byť samozřejmě nejsou potřeba, tak rozhodně potěší. Hlavně bych ale byl rád za náměty na zlepšení, takovou konstruktivní kritiku. Sám jsem si třeba vědom toho, že se fakt hodně rozepisuju. A věřte, že to co jde do světa, je už tak po dvojím zkrácení :) .
Tož asi tak.
Odpovědět