2026 - Bornfloss Historic (22. - 24. května 2026)

Odpovědět
Merlin

2026 - Bornfloss Historic (22. - 24. května 2026)

Příspěvek od Merlin »

A je to tu opět...
Letos se navracíme k původnímu datumu, tedy:

22. - 24. května 2026
Místo: Žacléř
Hlavní program sobota 23.5... přespolední Orientační soutěž Žacléřský Kahan vol. II

Hlavní host vystoupí v sobotu podvečer: Martin Straka a jeho talkshow s obrázky Hvězdy F1 v Brně

Bornfloss Historic_uvodni fotka_net.jpg
Bornfloss Historic_uvodni fotka_net.jpg (276.07 KiB) Zobrazeno 224 x

Přijďte pobejt, Merlin & Kika.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
arawak
Kontaktovat uživatele:

Re: 2026 - Bornfloss Historic (22. - 24. května 2026)

Příspěvek od arawak »

;)
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

No antabus tam nemám. Jen jsem si tak už říkal, že bychom se mohli podívat na Hron. Tak teď babo raď, jestli jet 2,5 hodiny na jihovýchod, nebo bez půlhodiny 3 na severozápad :roll: . No hlavně abychom nakonec nejeli na takový to nechvalně proslulý místo, kde se většinou moc nesvítí :o .

Edit: Co Kuba, bude? Toho bych docela rád ještě někdy potkal, zanechal ve mě vcelku pozitivní pocit. Sice nám tu o cigánovi už dlouho nic nepíše, ale aspoň bych ho za to mohl osobně pokárat ;) .
Merlin

Příspěvek od Merlin »

Zdar Půčo!
S Kubou a Nikčou jsem ve spojení a tak vím, že by minimálně na sobotu rádi přijeli...
No a jinak jestli můžu kopat trochu za náš sraz, tak Martin Straka bude super... je to živel a věřím, že by dokázal příznivce motoristickýho sportu udělat i z Grety...

Pic, Merlin.
"Babi" YAMAHA XJR 1200
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

Oukey no...
můžu vo tom...
přemejšlet

Kuba_Tommi

Příspěvek od Kuba_Tommi »

Takže :lol: s radostí oznamuji návrat na fórum, při minulé návštěvě to tu bylo zaplavené slevovými kupony na nějaké čínské nákupy, tak sem si říkal, že začnu být aktivní hned jak se to tu uklidí 8-) za svou nečinnost se opět omlouvám, bohužel jsem si toho naplánoval víc než jsem dokázal zvládnout a tím pádem je zrovna tenhle projekt hodně v pozadí… a jelikož já jako zástupce generace dospívající v době inastagramu a okamžitého sdílení všech fotek ihned, je pro mě celkem boj sepisování příspěvků, hledání smajlíků a nebo zmenšování fotek do příspěvků. :oops: :roll: :D
Takže, hned jak mě přepadne můza, dám se do sepisování pokračování naší krabičky.

A teď k tématu! Srazu se určitě účastníme na sobotu, když bude větší účast “spáčů” zůstaneme zase až do neděle, bohužel ten květen máme každý víkend něco a všechno jsou větší dálky kam se nám nevyplatí jet jen na jeden den, takže proto to bohužel odnáší náš vzdálenostně nebližší sraz.
Ale! Orientační závod, to bude opět paráda, letos bych konečně rád viděl alespoň 3. Místo protože ta 4 a 5 místa z posledních orienťáků jsou pěkná, ale na poličku si to nevystavíš :D a jak znám Merlina, bude to zase parádní projížďka po okolí našeho pohraničí a kupou kopečků a úzkých cestiček. A večerní tečka s přednáškou bude úplná paráda. Takže doufám, že jsem vás nalákal a už nebude potřeba další přemýšlení :)
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
Merlin

Příspěvek od Merlin »

A tak ať se můžete pomalu chystat... plakát skoro hotový..

Bornfloss Historic_04.1_plakat.jpg
Bornfloss Historic_04.1_plakat.jpg (371.42 KiB) Zobrazeno 72 x

No pressure Kuba_Tommi barva samolepky je čistě náhodná...oléé!

Ať to vrčí, Merlin a Kika.
"Babi" YAMAHA XJR 1200
Kuba_Tommi

Příspěvek od Kuba_Tommi »

Tak barvou samolepky jsi si zajistil naši účast :D
Plakát vypadá moc dobře, už se těším, bude možnost za sponzorský dar srazu, dostat navíc jeden plakát a jednu samolepku na výstavku do garáže? ;) přednáška proběhne přímo v areálu srazu?
Poslal jsem info synovi Leoše co byl minulý rok s Willysem tak psal, že píšou do kalendáře. Zkusím ještě ukecat bráchu aby konečně vytáhnul Tráboše. No… budu dál akci šířit jak to půjde, to horší počasí jsme si před rokem vybrali, takže letos to bude sluníčko od rána do večera :)
Jedna prosba na závěr. Jestli bude nějaká couvací disciplína :lol: berte prosím ohled v náročnosti na mojí neustále vyskakující zpátečku :roll:
:D :D
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
Odpovědět