Ukažte svoje garáže

puchyyla

Re: Ukažte svoje garáže

Příspěvek od puchyyla »

Zdarec vespolek, tak co, nepojali jste podezření, že jsem již pošel? Kdepak, já se jen tak nedám. Jen zase tradičně čas je nějak o dost víc napřed než já. No a taky jsem se teda toulal, tentokrát veřejnou dopravou.
Příbytek, nábytek, dobytek... No příbytek jsme před cca rokem Žoldovi zakoupili, nábytek už mám nějak namyšlenej, ale zatím na něho nepřišla řada a dobytek si myslím, že já jsem dostatečnej sám o sobě. Teda aspoň to o mě jistí darebáci povídají :twisted: .
Při nákupu příbytku jsem si jako již tradičně předsevzal, že to nechám jak to je a jako tradičně jsem to zase nevydržel. Chtěl jsem jenom znovupřipojit elektriku s tím, že vnitřní rozvody jen očistím od všemožného bastlu a zredukuji na nezbytné rozvody tj. světla a jednu zásuvku, ideálně dát tu jednu novou. Elektrika byla odpojena již řadu let a zprvu to vypadalo, že znovupřipojení bude vcelku porod, nakonec to ale ani nebolelo a dokonce ani nikoho nezajímala ta vnitřní instalace. Když už jsme ale věnovali lásku elektroměrové skříni, rovnou jsme dovnitř s novým přívodem vrzli nový rozvaděč. Pak jsem naznal, že ty starý zářivky stojí za pendrek a vlastně ty rozvody taky a o protahovacích lištách nemluvě. Takže kromě původní totálně dobastlené rozvodné desky jsem to nakonec vyrval úplně všechno a když mě EG.D konečně připojil, měl jsem tam jen novej rozvaděč a pod ním jednu novou dvojzásuvku. Postupně jsem začal bastlit alespoň jedno světlo nad vrata, přičemž jsem byl nucen vylézt na žebřík, ze kterého bylo vidět nad, tou dobou již pomalu odpadávající polystyrenové desky na Žoldovu střechu. No desky byly ke stropu narafičený hodně labilně, takže nesnesly jakéhokoliv, byť sebemenšího přitížení. No a jak na sviňu se, zřejmě již rozkládajícím se oknem, nad podhled dostaly myšáci a jak po těch deskách rajtovaly, tak to postupně odpadávalo. No nic, Žolda na podzim chvilku hostoval u brášky, tak jsem toho využil a serval jsem i ty desky ze stropu když jsem byl v tom, tak i velepochybně ukotvený police a zkrátka všechno, co mě tam tak nějak prudilo. No a když z gruntu, tak z gruntu, takže jsem zrovna objednal i nový okno. No a to už jsme tak nějak +- na současném stavu. Aktuálně dolaďuju špalety po montáži okna, postupně zalepuju těch asi 350 tisíc děr po všemožném demontovaném bordelu a zamalovávám bubáky. A jak se tak posouvám po obvodu, postupně táhnu novou elektriku a EZS. Jde mi to ale děsně pomalu a tak nějak mě to už ani nebaví, o to to jde pomaleji. V podstatě jak mě vyhnala zima někdy v lednu, tak jsem se dosud nějak už nerozjel. Pevně však doufám, že to do jara nějak dorazím, tj. ještě natřu podlahu a vybavím regály, ať je kam syslit a nepovaluje se Žoldí bordel úplně všude. No uvidíme. Fotek moc nemám, ale postupně vám tu něco hodím, jak si vzpomenu něco vyfotit a nebo když nějaké foto objevím.

venca101 píše: úte 24. úno 2026 8:17:12 Mou garáží pro T3 je ulice. Počítá se to?

ul.JPG
Dneska je děsně moderní "konzultovat" věci s UI, tak jsem to zkusil s Vencovou fotkou a tohle mi z toho vylezlo :lol: :
Na snímku je červený automobil Volkswagen Transporter T3.
Jedná se o třetí generaci užitkových vozů Transporter, vyráběnou v letech 1979 až 1992.
Vůz se vyznačuje hranatou karoserií, která ve srovnání s předchůdcem nabízela více vnitřního prostoru.
Tento konkrétní model má motor umístěný vzadu.
Vozidlo je zachyceno v zimních podmínkách, pokryté sněhem.

Mimochodem mi byla nabídnuta i verze "v letních podmínkách" a ejhle už vím, kde že ten jeho červenej přebývá:
pict001.jpg
pict001.jpg (330.85 KiB) Zobrazeno 203 x
Já bych mu to asi uznal, navrhuji, aby si Merlin do notýsku poznačil jedno bezvýznamné plus ;)
Merlin

Re: Ukažte svoje garáže

Příspěvek od Merlin »

Zdar Všem!
Rok nám trochu poskočil, tak jsme kromě pěkný řádky oblouků ve sněhu dotáhli naší kůlničku na motorky k obyvatelnýmu stavu...

Bábi před garáží..
Bábi před garáží..
20260416_185206.jpg (288.79 KiB) Zobrazeno 58 x

Ať to vrčí, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
Odpovědět