koupím jednotku volnoběhu bo vyměním

Odpovědět
cocka

koupím jednotku volnoběhu bo vyměním

Příspěvek od cocka »

Ahoj ! Sháním jednotku volnoběhu 251 907 393 C pro DJ , koupím či vyměním za D pro MV , diky diky díky . Petr
mhepp

Re: koupím jednotku volnoběhu bo vyměním

Příspěvek od mhepp »

Benzín maje před dvaceti lety, nepamatuji si to přesně, ale mám pocit, že krabičky byly úplně stejné pro všechny 1.9.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
Jenda - Povoda

Příspěvek od Jenda - Povoda »

mhepp píše: pát 12. čer 2026 9:57:33 Benzín maje před dvaceti lety, nepamatuji si to přesně, ale mám pocit, že krabičky byly úplně stejné pro všechny 1.9.
Nene. MV a SR rozdíl oproti DJ. Všechno stříkačka 2.1, ale digifant/digijet, pokud se dobře pamatuji.

Zkusím pohledat, ale mám pocit, že jsem všechno benzínový už daroval, jelikož jsem se rozhodl, že ten krumpl už nechci. Ale teď budu bednu T3 otevírat, tak kouknu.

HLEDAL JSEM A NENAŠEL 😢
Naposledy upravil(a) Jenda - Povoda dne čtv 18. čer 2026 18:01:41, celkem upraveno 1 x.
blog.povoda.cz
mhepp

Příspěvek od mhepp »

Nojo... DJ je 2.1... Tak to se omlouvám za místyfackaci.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
cocka

Příspěvek od cocka »

Och ! Děkuji , děkuji a ruce líbám za snahu najít , budu sčasten i za nekomplet torzo . Díky a můžu vyměnit či podobně
Odpovědět