Jednoznačně doporučuji si pořídit dobrý ořech na golu na povolování. Já si koupil obyčejný vysoký ořech 27mm a ten je nepoužitelný bez úprav. Některé vstřiky totiž mají holendry pro přepadové hadičky odkloněné od těla a díky tomu ořech nedosedne až na šestihran na vstřiku. Takže ke slovu přišla flexa a řezalo se. Do vstřiků samozřejmě ne, ale do ořechu - dvě protilehlé díry pro holendry. To ale nestačilo, protože vstřik se stejně opřel o dno ořechu. Takže jsem ještě zvětšoval díru, co je ve dně, aby do ní sedl vršek vstřiku. I tak ořech dosáhne jen asi na polovinu matice na vstřiku a při utahování/povolování si člověk musí sakra dávat pozor na správné usazení, jinak se ořech opře právě o ty holendry na přepad a můžou se ulomit (což se mi u jednoho nového vstřiku stalo při utahování

Další peripetií jsou podložky pod vstřikama. Umí se hezky zapéct do hlavy a nejdou ven. Naštěstí je díra podobného průměru jako M5 závit (nebo M6), takže závitník to vazelíny, aby nepadaly špony do komůrky, vyříznout zavit a našroubovat závitovou tyč a vytvořit improvizované inverzní kladivo. Ale nešroubujte příliš hluboko, protože je tam špička žhavičky.
Po vytažení podložek je vhodný okamžik pečlivě vyčistit závity, umí tam být hodně zapečeného bordelu. Taky si můžete vizuálně zkontrolovat žhavičky - jsou krásně vidět špičky.
Při instalaci snad už jen pozor na správně otočené podložky - navlékl jsem si ji na drát a spustil do díry, ať nejde vstřik přes závit (čistil jsem tak dlouho, dokud nešel vstřik volně zašroubovat) a správné nasazení ořechu...
No... a výsledek? Stejný problém na jiném válci. Alespoň vím, že není prasklá hlava a vstřiky jsou v pořádku... Zatím jsem to vyřešil přetažením vstřiků a vypadalo to OK. Musím to zkontrolovat a když tak si nechám zabrousit sedla vstřiku.
Na tomto místě bych chtěl poděkovat motostřelecké divizi... vlastně firmě Auto zm. Repasují nejen vstřiky a jsou velice ochotní a vstřícní. Když jsem jim donesl ten s ulomeným holendrem (a záložním kusem), tak mi to na počkání opravili (mám pocit, že je tam stejně i repasovali - to zařizoval kamarád automechanik). Takže pro okolobrněnské, doporučuji.