Mám tomu tedy rozumět, že to je u gum normální? Já jen, že se mi to ještě nikdy nestalo. A to mám jen podle stavu tachometrů křápů co mi prošly pod rukama nakrouceno min. 500kkm. Jen teda jednou registruju cca 20 let nazpět u Bučovic velekrizový brždění s Combem na čelno proti kamionu, resp. dvěma předjíždějícím se kamionům. Stál jsem na tom do poslední chvíle, než jsem dobrovolně zvolil škarpu. To bylo ale ze 120km/h tak na 40-50, čistý zimáky v létě a nebyly zhoblovaný zdaleka tolik a teda sešmejkly se všechny 4. Mimochodem s "profíkama" to tenkrát ani nehlo, v klidu se celou zatáčkou dopředjížděli a pokračovali dál na Hrozenkov, jak by se nechumelilo. Já naštěstí z louky zase vyjel na silnici a s hnědýma trenkama pokračoval dál

.
Stejně mě ale prostě přijde, že ty gumy ubyly až moc snadno. Bylo to v relativně nevalné rychlosti a nešlo o bůhvíjak dlouhej šlajf.
Na druhou stranu, když tak koukám do tabulek na internetech, tak rozdíl mezi brzdnou dráhou z 85km/h a 50km/h (při kterých jsem to tak pustil) je nějakých 25m, což odpovídá asi z 65km/h úplně do nuly. A to už je popravdě docela dlouhej proužek a něco gumy na něj musí hold padnout. Kór když je to nějakej hrubej šmirglasfalt. Škoda, že je to až někde u Nitry. Být to někde blízko, bych tam ty šlajfy dojel vyšetřit

.