Půčovic Žolík
Re: Půčovic Žolík
Tak potom už jedině vodní nádrž Vír u Bystřice nad Pernštejnem. A jestli ne, tak už nehraju 

Bingo, je to Vír 1. Zlatýho bludišťáka vyhrává Venca
.

Prosím tě, kde se v Brně dá splašit taká fajná nabíječka? Máš typ na nějakej supr kšeft s takýma elektro serepetičkama? Dneska vyrážím do města s tím, že nějakou koupím.
Ty jo to těžko radit. Já to objednal od Kíňana. Pokud bych pro něco takovýho měl jít, napadl mě sunnysoft v Trinity na Trnité, kterej už koukám asi zavřeli, nebo GM Electronic, nyní na Dornychu naproti Vaňkovce.
No ten termín máš takovej dost nekompromisní "dneska něco koupím"
No ten termín máš takovej dost nekompromisní "dneska něco koupím"

Vezmu to prvně do Tipa elektro za Jakubem a pak kdyžtak do toho GM, snad něco splaším.
No vidíš, TIPA mě nenapadla. Zato mě ale napadl ještě jeden obchod - Autodoplňky tady kousek od nás na Bohunické 67. Dokonce na webu tam mají i něco podobného skladem.
https://tuning.autodoplnky.cz/autoalarm ... s608981455
https://tuning.autodoplnky.cz/autoalarm ... s608981455
Jak jsem již nastínil ve vlákně Vencova Červeňoucha, kvůli stížnostem zadní posádky jsem byl nucen pořídit šoupací okno do šoupacích dveří. Okno jako takový vypadá docela pěkně, pouze zámek/západku považuji za takovou trochu vachrlatou a vůbec bych si nebyl jist, že to odolá nějakýmu náporu snaživce o otevření. Nicméně celkové zabezpečení těch našich střepů je tak na štíru, že tohle to už asi nevytrhne.
Původní origi Westfálkový termookno Bonoplex šlo ven snadno. Rám pod ním byl kupodivu naprosto netknutý. Na nové okno jsem nasadil gumu, která byla součástí dodávky, provázek a gumu i rám jsem řádně namazal. Díky tomu, že je otvírací, tak jsem okno zvládnul nasadit i sám. No posud to bylo všechno dobrý. Jedno okno venku, druhý nasazený. To horší přišlo, když jsem vylezl z auta ven. Nová guma v rozích absolutně nesedí. Všechny 4 rohy jsou odchlíplé tak 1,5cm od kastle. Zkoušel jsem okno poklepávat, všelijak s ním cvičit, jestli náhodou není nějak špatně dosedlé, ale bezvýsledně. Taktéž čas a teplo tomu evidentně nijak nepomáhá. Ty hnusný obrovský škvíry tam přetrvávají i po několika dnech
.
Nevím, zda je blbá ta guma, nebo to okno. Když jsem na konto toho výsledku porovnával nové okno s původním Bonoplexem, tak to nové je cca o 1-1,5cm menší. Jestli to může mít takový vliv nevím. Ale prostě je to hnusný a asi to ani nebude dobrý, když pod gumu takto bez problémů bude zatékat. Tak nevím, každopádně radost z toho nemám. Zkusím s tím nějak vyrukovat na prodejce, ale dost pochybuji, že s tím něco nadělá.
Tak mám dojem, že jsem měl počkat, až to zkusí ten Venca
. Na druhou stranu Venca má starý, větší, okno a to třeba bude sedět jak prdel na hrnec.
Pokud máte někdo nějaké zkušenosti a máte pro mě nějakou spásnou radu, sem s ní. Ani netušíte, jak rád bych si vyslechl, jakej jsem debil, že neumim ani okno nasadit a kde jsem udělal chybu
. Opravdu rád si dám případné repete, pakliže to pomůže.
Původní termoizolační Bonoplex: Bonoplex ven: Okno venku:
Původní origi Westfálkový termookno Bonoplex šlo ven snadno. Rám pod ním byl kupodivu naprosto netknutý. Na nové okno jsem nasadil gumu, která byla součástí dodávky, provázek a gumu i rám jsem řádně namazal. Díky tomu, že je otvírací, tak jsem okno zvládnul nasadit i sám. No posud to bylo všechno dobrý. Jedno okno venku, druhý nasazený. To horší přišlo, když jsem vylezl z auta ven. Nová guma v rozích absolutně nesedí. Všechny 4 rohy jsou odchlíplé tak 1,5cm od kastle. Zkoušel jsem okno poklepávat, všelijak s ním cvičit, jestli náhodou není nějak špatně dosedlé, ale bezvýsledně. Taktéž čas a teplo tomu evidentně nijak nepomáhá. Ty hnusný obrovský škvíry tam přetrvávají i po několika dnech

Nevím, zda je blbá ta guma, nebo to okno. Když jsem na konto toho výsledku porovnával nové okno s původním Bonoplexem, tak to nové je cca o 1-1,5cm menší. Jestli to může mít takový vliv nevím. Ale prostě je to hnusný a asi to ani nebude dobrý, když pod gumu takto bez problémů bude zatékat. Tak nevím, každopádně radost z toho nemám. Zkusím s tím nějak vyrukovat na prodejce, ale dost pochybuji, že s tím něco nadělá.
Tak mám dojem, že jsem měl počkat, až to zkusí ten Venca

Pokud máte někdo nějaké zkušenosti a máte pro mě nějakou spásnou radu, sem s ní. Ani netušíte, jak rád bych si vyslechl, jakej jsem debil, že neumim ani okno nasadit a kde jsem udělal chybu

Původní termoizolační Bonoplex: Bonoplex ven: Okno venku:
Nový okno:
Guma a provázek:
Okno nahozeno:
Rohy:
Türkisch:
Kdyby to sedělo, tak by to auto asi až tak blbě s tím šoupacím oknem nevypadalo: