Ahoj,
v dostupných fiších jsem nikde katík k JX nenašel, ani u roku 92. Z čeho soudíš, že byl origo? Osobně bych spíš tipoval, zda to nebyla taková ta prodejní úprava, jako že to byla domontáž schváleným úpravcem od VW na novém vozidle s plnou tovární zárukou. Něco jako když kupuješ u nás vestavby/nástavby nebo nový auta na LPG, domontáže 4x4 na dodávky apod.
Katík každopádně vyhazovat nebudu i když je to dost velkej kus krámu, vo tom žádná. Jinak myslím taky, že to E2 neznamená jako euro2, nýbrž je to nějaký harmonizační kód, který ve skutečnosti znamená euro1. Ale to je nakonec asi Wurst.
S tím tipováním jste se na mě pěkně vys...
...kašlali ale přesto se vám přiznám. No podcenil jsem tu trubku

. Asi to chtělo odjezd trochu odložit. Už druhý den dovolené se večer se na zadních vratech zase začala objevovat ta zlověstná černá kropenka a po delším stání na jednom místě i nějaká ta lehká hanba na zemi. S posledními zbytky světla ze zapadajícího slunce v kempu v Lovosicích jsem si v podstatě jen potvrdil, co jsem tušil. Vyhrabal jsem si ze skříňky trubku a vercajk a jal se oblejzat auto stylem "kudy na to". Nicméně drahá polovička (rozumnějte paní Půčová) to za mě rozsekla stylem zalez a nedělej tu divadlo. No tak někdy příště, třeba to zítra už nepoteče...