Nazdar Bando!
Tak to muselo přijít... místo abychom bezstarostně najížděli kilometry, musel jsem do montérek a zalehnout pod busa. Trochu prudčeji jsem zabrzdil a pak jsem měl takový neblahý pocit že každý následný brždění je takový jako, když šlapete... no víte do čeho... to by si nedovolil... Zkrátka mi prdla trubka mezi hlavním brzdovým válcem a zátěžákem. Nu vcelku je to věc malá, ale trochu jsem si zanadával. Je znát, že trubky se vedou do kastle při nastrojování jako jedny z prvních, takže když se o to snažíte invazivně za provozu vozu jako takovýho, nemine Vás všemožné přiohýbání, alternativní kouzlení, zkrátka vyzkoušel jsem snad všechno kromě měkkých a tvrdých drog... Ale skoro největší úskalí byla sada od JP group. Byť byla pro busy od roku 1987 a Modrej je právě 1987, tak trubku požadovaného rozměru jsem nenašel. Inu spojil jsem dvě nejbližší... a to se dostáváme k tomu hlavnímu sdělení... trubky jde spojovat... pro mě novinka i když věc zřejmě stará jako Metuzalém... foto č. 1. Nu a druhá věc, která by mě určitě ušetřila nejeden šedivý vlas, trubky lze napojovat díky spojkám... foto č.2... zkrátka říznete, kde je zdravá a nastavíte... šroubování, nic víc. Inu dnes jsem nežil nadarmo a jestli nadávky nejrůznějšího kalibru prodlužujou život, obávám se, že jsem nesmrtelnej...

- Spojka standardních holendrů... budete potřebovat klíč vel. 14
- 20250821_173143.jpg (119.7 KiB) Zobrazeno 424 x

- Spojka... trubka na trubku... dáte "olivu", rozuměj takovej prstýnek co je uvnitř na trubku a jen dotáhnete proti sobě...
- 20250821_173248.jpg (194.71 KiB) Zobrazeno 424 x
Kdo brzdí, nevyhrává... pic, Merlin.