zvednutí 2wd
zvednutí 2wd
Bus bus
už dlouho přemýšlím jak zvednout předek a až teď mě napadlo netradiční řešení.
Dát tam jenom tlumiče ze syncra a hotovo což je do 3000,-
pružinu nechám z 2wd je silnější,
tlumič syncra má misku což je cca 5cm +
takže pružina se to opře do tlumiče a ne do ramena.
bude to fungovat?
myslíte si že se změní geometrie?
už dlouho přemýšlím jak zvednout předek a až teď mě napadlo netradiční řešení.
Dát tam jenom tlumiče ze syncra a hotovo což je do 3000,-
pružinu nechám z 2wd je silnější,
tlumič syncra má misku což je cca 5cm +
takže pružina se to opře do tlumiče a ne do ramena.
bude to fungovat?
myslíte si že se změní geometrie?
Re: zvednutí předku 2wd
Řešení zajímavé.
Myslím že budeš potřebovat kratší pružinu 2wd pruzina na 4wd tlumič bude asi moc (odhad neměřil jsem)
Já bych to řešil podložkou nad pružinu...

Myslím že budeš potřebovat kratší pružinu 2wd pruzina na 4wd tlumič bude asi moc (odhad neměřil jsem)
Já bych to řešil podložkou nad pružinu...
Mám na syncru 2WD pružiny, takže je do tlumiče dostaneš. Ale je to docela tvrdý.
Taky bych u 2WD volil variantu podložek nad tlumiče. Na zimních stadionech mají 2 cm tvrdou gumu s jednou textilní mezivrstvou. Mám ji vzadu a nevymačkává se.
Ušetříš 3000,-
Taky bych u 2WD volil variantu podložek nad tlumiče. Na zimních stadionech mají 2 cm tvrdou gumu s jednou textilní mezivrstvou. Mám ji vzadu a nevymačkává se.
Ušetříš 3000,-
T3 syncro 1,9 mTDi
Já bych taky podložkoval... dělám to tak na zadku a asi to udělám i na předku až ho budu kvůli něčemu rozebírat.
Já dělám vzduch.utratis tak o třicet víc 

To Frogy:
Jak vzduch? Jak utratíš víc? Viděl jsem super low cost měchy nastrčitelné do pružin, jsou zpravidla zelené a mají průměr tak 5 cm. Až bude zas na Štvanici Davis Cup, tak jich tam bude fůra.
Teď vážně, nahoď podrobnosti Frogy.
Jak vzduch? Jak utratíš víc? Viděl jsem super low cost měchy nastrčitelné do pružin, jsou zpravidla zelené a mají průměr tak 5 cm. Až bude zas na Štvanici Davis Cup, tak jich tam bude fůra.
Teď vážně, nahoď podrobnosti Frogy.
Podrobnosti? Stavi se mi vzduch na T3
Tlumice koni tuhostne stavitelne a na to dodelane priruby
Tlumice koni tuhostne stavitelne a na to dodelane priruby
-
ahoj chci přizvednout předek.. mám už objednaný podložky pod čepy(15mm), ale potřebuju někde udělat ty gumy nad misku, ale vůbec netuším jaký by to mělo mít tvar nebo rozměry..vyzná se v tom někdo kolik bych asi maximálně mohl dát ? popř. kde to seženu? dík moc
Mám problém. Koupil jsem zánovní péra. Prý pocházejí z doky. Já je též potřebuji na doku. Zatím jsem použil jen zadní. Došlo k výraznému zvednutí zadku a logickému poklesu předku. Ty pružiny byl celkem očistec dostat na místo původních, které byly o dost nižší a na pohled identické s klasickou vícemístnou verzí. Teď při přejezdech nerovností v terénu se ozývají tvrdé rány od zadní nápravy. Zatím nevím, zda jsou to nárazy poloos na ramena, či omezení tlumiče při vyvěšení. Jde mi o to zda jste někdo nezažil něco podobného a jestli to nejsou třeba pružiny na syncro. Jinak zvýšení vozu je enormní v podstatě jsem na nárůstu o deset centimetrů. Což mi zase tolik nevadí poněvadž jezdím převážně naložený a v terénu.
Ahoj,
Pružiny se značí barevnou značkou. Přehled je např. zde:
http://wiki.club8090.co.uk/index.php/St ... on_springs
Podle toto poznáš z čeho původně jsou
Lukkas
Pružiny se značí barevnou značkou. Přehled je např. zde:
http://wiki.club8090.co.uk/index.php/St ... on_springs
Podle toto poznáš z čeho původně jsou

Lukkas