Všem znovu děkuji za reakce.
Že je nepsané pravidlo (či psané? A kde?

) prvně představit autíko jsem nevěděl, omlouvám se a teď tedy nevím jestli dál pokračovat v tomhle topicu nebo založit topic nový kde bych udělal nějakou seznamopoznávačku,tak snad bude v poho když se budu držet toho o čem tu padla řeč a až se mi podaří vyrazit z přístavu na základě místních tipů, tak založím ten představovací topic.
Teď tedy k tomu co tady padlo za tipy. Olej a filtry (předpokládám olejový, palivový a vzduchový? )snad vyměnit zvládnu podle youtube

Olej do převodovky měnit nemůsím, jelikož mi z ní teče, tedy už je vyměněn na podlaze v garáži a já ho musím jen dolít a časem tu závadu nějak opravit. Tady se chci prosím jen zeptat, jelikož jsem koukal že se k tomu používá nějaká pumpa, tak jakou ideálně pumpu k tomu koupit, jelikož předpokládám dokud to neopravím budu dolévat olej často.
Kde a jak kontrolovat či měnit další kapaliny si najdu, to by mělo být v poho....
Okouknout řemeny nevím co znamená, ale kdyžtak bych to dal k někomu do servisu, aby je ukoukl za mě, jelikož předpokládám, že to bude víc řemenů než jen ten klínový a já nevím jestli bych poznal že jsou všechny správně nastaveny, zvlášť když ani nevím na jaké další se mám dívat a stejně tam asi pojedu tou 1 jízdou kvůli tomu vytekajícímu oleji ze spojky, tedy to řemeny snad chvilku vydrží.
Martin_100 tady psal asi určitě dobrý tip, jen nevím jestli to zvládnu, tzn. já si to okouknu fyzicky cca za týden a zkusím vydedukovat jestli to zvládnu nebo ne a kdyžtak pak dám vědět výsledek, ale tak snad i když to neudělám to bude v cajku. Baterku tam budu beztak dávat novou a čerpadlo mi snad odpustí, ale budu se snažit to udělat se vším všudy, když si na to budu věřit

...