"Modrá" VW T4

Odpovědět
Merlin

"Modrá" VW T4

Příspěvek od Merlin »

Zdar ve Spolek!
Asi se to píše trochu jinak, ale mě se to takhle líbí. Trochu jsem v poslední době absentoval. Není to tím, že bych na T3 zanevřel, Modrej se má čile k životu, minulý týden si dokonce střihnul kolečko po okruhu v Mostě, ale i to je trochu důvod, proč jsem teď byl offline...
Zima se blíží a tak jsme museli trochu zabrat, aby jsme dřív než přijde sníh měli všechny členy domácnosti pod střechou... však si vzpomeňte, kdy jsem loni zimoval Modrýho, teda vlastně letos...a prd, nehledejte to, bylo to v lednu.
No a tak jsme tak trochu na práci rozšířili naši flotilu o T4. Chvíli jsem tu myšlenku zkoušel zapudit, ale pak jsem si uvědomil, že se prostě bude hodit. Je to celkem slušnej základ.. 2.5 TDi 74kW, long, nikdy nevyvařován... takže tím základ končí a pod auto lepší moc nekoukat. Nicméně, trochu to do zimy pošudlám, v březnu na technickou a pak se uvidí jak dál... Přeci jen fušovat do Vencovýho řemesla budeme i napřesrok...

Asi druhý den, co jsem ji přivezl domů...
Asi druhý den, co jsem ji přivezl domů...
25_10.09. Modra v Zaclu.jpg (187.78 KiB) Zobrazeno 193 x
A takhle už přidává ruku k dílu...
A takhle už přidává ruku k dílu...
25_10.17. Modra pracant.jpg (265.79 KiB) Zobrazeno 193 x
No a rozcvička... další prngola, jak by řekl Venca...
No a rozcvička... další prngola, jak by řekl Venca...
20251012_165000.jpg (341.01 KiB) Zobrazeno 193 x

Ať to vrčí a práci zdar plantážníci, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
ig: cg_performace_cz
martin_100

Re: "Modrá" VW T4

Příspěvek od martin_100 »

To má motor na špatnym konci auta....
images (5).jpeg
images (5).jpeg (22.4 KiB) Zobrazeno 180 x
T3 Lucinka
mhepp

Příspěvek od mhepp »

Ale to jste jen nepochopili ten koncept... Vždyť to má jen jednu rychlost dopředu a pět dozadu.
Myslíte si, že jste chytřejší než předchozí generace? Před padesáti lety uváděla příručka k automobilu návod na seřízení ventilů. Ta současná varuje majitele vozu, aby nevypili obsah autobaterie...
venca101

Příspěvek od venca101 »

Merline, dobře udělals. Sám si pohrávám s myšlenkou odstavit červenýho a pořídit sobě na práci kolem domu nějakou doku. Nejprve bylo jasné, že potřebuju doku T3. Jenže jak tato myšlenka zraje už dýl jak rok, tak se otáčím a čím dál víc tíhnu k doce T4. Ale zatím odolávám :)
martin_100

Příspěvek od martin_100 »

Ale tak taky občas po doplíkový 4 šilhnu ale pak si řeknu "hovno"! Mam vlek a další paštiku pro zlost asi úplně nepotřebuju..... Ikdyž po koupi baráku jsem chtěl koupit pragovku S5T. Byla za dobre ve vedlejši vsi. Od malička ty auta žeru. Ale budoucí manželka zakázaka a já vůl poslechnul.
T3 Lucinka
Merlin

Příspěvek od Merlin »

Je to tak jak napsal Venca.. Jen jsem nechtěl korbu, i když neříkám, že bych ji nevyužil. Ale auto s korbou si můžu celkem kdykoli půjčit v práci. Nicméně, tady je sice prostor menší, za to krytej... a tak když to vezmu z toho konce, kterej se uvidí až po technický, tak by dovnitř šla naložit i motorka...

Tak práci zdar, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
ig: cg_performace_cz
Odpovědět