Renovace přední nápravy
Renovace přední nápravy
Přes zimu není co dělat tak jsem vylepšil přední nápravu na svém Dablu o nové silentbloky od Powerflexu a takhle to dopadlo. 
Naposledy upravil(a) DOKA dne stř 17. úno 2016 10:03:20, celkem upraveno 1 x.
Re: Renovace přední nápravy
Krásná práce! To na stk musí projít samo, když pod to vleze
Ty dvě pouzdra na horním ramenu, jak dlouho vám to komu vydrží? Bral jsem z broukservisu a po roce to mlátí jak kráva, vymele se ta hmota mezi futrama. A i uložení na tom dlouhém čepu je volnější, ale to je i na novém.
Ty dvě pouzdra na horním ramenu, jak dlouho vám to komu vydrží? Bral jsem z broukservisu a po roce to mlátí jak kráva, vymele se ta hmota mezi futrama. A i uložení na tom dlouhém čepu je volnější, ale to je i na novém.
Ahoj,nevyplatí se kupovat levný uložení horních ramen,protože i já s tím mám špatnou zkušenost.
Originální jsou dobré od kluků ze Sobína,ty mě vydržely.
Tyto silentbloky co jsem si koupil stojí raketu,ale dávaj na to doživotí,tak jsem zvědavý?!
Originální jsou dobré od kluků ze Sobína,ty mě vydržely.
Tyto silentbloky co jsem si koupil stojí raketu,ale dávaj na to doživotí,tak jsem zvědavý?!
Pekne to mas vylazene.
Super prace, vypada to moc dobre. kde se da koupit?
diky
Curda
diky
Curda
Hohooo velmi dobre. To me taky ceka....budu Te brat jako inspiraci 
Zrovna to řeším, spodní rameno, má se otáčet v silentbloku, tj na gumě, nebo se silentblok otáčí pouzdrem na tom šroubu M 12 ?
Ahoj Čurdo,dá se to koupit u www.HIGH PERFORMANCE PARTSCurda píše:Super prace, vypada to moc dobre. kde se da koupit?
diky
Curda
Jsou velice slušný a spolehlivý.
Čau
Ahoj,vnitřní trubička je navulkanizovaná a celý to je nalisovaný do ramene,já si myslím že to spíš propruží v gumě než se to bude otáčet,protže výkyv ramene není zas tak velký.Vlkzhor píše:Zrovna to řeším, spodní rameno, má se otáčet v silentbloku, tj na gumě, nebo se silentblok otáčí pouzdrem na tom šroubu M 12 ?