Modrák
Re: Modrák
Nejepší je samozřejmě opískování povrchu, ale to je nákladné a mnohdy nemožné. Mohu-li do toho mluvit, tak osobně bych zbytečně neřezal. Tam kde je plech ještě dost silný je třeba jej očistit od zbytku uvolněné barvy a tmelů, odrezit odrezovačem a nalakovat dle standartních postupů. Důležitější je však ošetření ze zadní strany a zabránění vnikání vody, což udělá málokdo. Mohutné vyřezávání spár, výměny celých repa plechů i na místech kde je originál zdravý mi přijde zbytečné. Stejně jako obrušování rozsáhlých ploch původního laku až na plech. Také souhlasím s názorem, že auto je plechové a čas od času něco může vylézt, tím spíše čím je auto starší a užívanější.
Ošetřit nejen zezadu, ale prolít taky všechny dutiny. I tak to zase vyleze
A to nejezdim v zimě 
T3 syncro 1,9 mTDi
Hold nemáme novotinky, takže se s tím musíme nějako smířit! : o)
Pomalu komplet odstrojuju a odlehčuju, docela to i jde, ale děsím se představy, že si za půl roku vzpomenu kam co patří : o))
Ještě že mi tu poradíte kdyžtak : o)
Ještě že mi tu poradíte kdyžtak : o)
Ha, to je pak ulet... Kdyz jsem mel venku motor, tak jsem si misto popisovani jedotlivych sroubku nebo pytlickovani vse rozmistil po podlaze garaze, az to vypadalo, ze s tim hraju sachy nebo planuju japonskej utok na Pearl Harbor. Ale strojeni dopadlo dobre a ani toho moc nezbylo... Jen ten cas. Venku to bylo hned, ale zpatky. To pocitat s dvojnasobkem casu.
At se dari, Merlin.
At se dari, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
"Babi" YAMAHA XJR 1200
Mam na stary prevodovce tyto prevody. Vyznate se v tom nekdo?
Ahoj Čurdo!
Popravdě moc ne... teda jako je mi jasný co to je, ale to je asi tak všechno. Jestli chceš laborovat, tady je kdyžtak přehled všech vyráběnejch skříní: http://www.t3-infos.de/images/T3-Getriebe.pdf
Pic, Merlin.
Popravdě moc ne... teda jako je mi jasný co to je, ale to je asi tak všechno. Jestli chceš laborovat, tady je kdyžtak přehled všech vyráběnejch skříní: http://www.t3-infos.de/images/T3-Getriebe.pdf
Pic, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Babi" YAMAHA XJR 1200
To sou vyráběný rychlejší převody . . . sériový kolečka mají menší zuby . . . Pokud máš Tdi , je to k nezaplacení . . .
Hlavně když to vrčí . . .
Vím, ze jsou to rychlejší kola. Děláno v DE a je to na TDI. Spis mě zajímá, jaké převody má dělaná převodovka od pana Bergera?