Plynová výbava, rozvody, revize a vše okolo...
Re: Plynová výbava, rozvody, revize a vše okolo...
Před finálním osazením lednice jsem za ní přidělal externí senzor plynového detektoru.
Takto to vypadá při pohledu pod lednicí, zatím nezaklopenou čelní stěnou skříňky.
Detektor samotný zatím instalován provizorně na testování na podložce z překližky, přilepené oboustrannou lepící páskou. Nejsem si zatím úplně jist vhodností umístění, tak jsem úplně nechtěl nevratně vrtat do origo nábytku.
Přidáme lehký update. Na původním deklu kastlíku jsem ještě podlepil prasklinu vrchního rohu kyanoakrylátovým lepidlem s bavlnkou a když už jsem byl v tom, vymodeloval jsem zcela ulomenou část rožku. Tam jsem ale místo bavlnky tužil lepidlo jedlou sodou. Po obroušení +- na tvar jsem to přefoukl černým sprejem.
Výsledek zde: a zavřeno
Výsledek zde: a zavřeno
Tak mě napadlo, že bych to mohl pro snazší nalezení dát ještě do tohoto tématu.
Štítek od origo vařiče Westfalia r.v. 1989: Údaje na štítku jdou dost blbě číst a ještě hůř vyfotit.
V obdélníčku úplně nahoře je název výrobce "SEPPELFRICKE"
První sloupec:
DIN-DVGW Reg. Nr.: 84c9P04 (toto není úplně jisté na 100%, už je to fakt hodně blbě čitelné)
Ges. Anschlußw. Gas/Elektr. kW: 3.89/-
5 políček pod tím je prázdných
Druhý sloupec:
Kategorie: I 3
g/h: 304
Nennwärmeleistung kW: prázdné
Flüssig.: 50mbar
Elektro-Backofen kW: prázdné
Úplně vpravo:
SERVICE-Nr.
Best. Nr.: 114.2
Typ: 114.2
F. Nr.: 340013-10850
E. Nr.: prázdné
Štítek od origo vařiče Westfalia r.v. 1989: Údaje na štítku jdou dost blbě číst a ještě hůř vyfotit.
V obdélníčku úplně nahoře je název výrobce "SEPPELFRICKE"
První sloupec:
DIN-DVGW Reg. Nr.: 84c9P04 (toto není úplně jisté na 100%, už je to fakt hodně blbě čitelné)
Ges. Anschlußw. Gas/Elektr. kW: 3.89/-
5 políček pod tím je prázdných
Druhý sloupec:
Kategorie: I 3
g/h: 304
Nennwärmeleistung kW: prázdné
Flüssig.: 50mbar
Elektro-Backofen kW: prázdné
Úplně vpravo:
SERVICE-Nr.
Best. Nr.: 114.2
Typ: 114.2
F. Nr.: 340013-10850
E. Nr.: prázdné
Hezky pěkně Půčo!
To kyano... lepidlo mě zaujalo. Pracoval jsi s tím jako při laminování jsi měl zbytky růžku a tedy to polepil dohromady..? Čekají mě nějaký úpravy plastů, tak by se mohlo hodit...
Děkuju a jinak jako vždy hezký moc, Merlin.
To kyano... lepidlo mě zaujalo. Pracoval jsi s tím jako při laminování jsi měl zbytky růžku a tedy to polepil dohromady..? Čekají mě nějaký úpravy plastů, tak by se mohlo hodit...
Děkuju a jinak jako vždy hezký moc, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
ig: cg_performace_cz
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
ig: cg_performace_cz
Letošní sezónu započal instalovaný plynový detektor Caratec tak, že se odmítl pustit. Když jsem se pokusil o restart vyndáním a zastamdáním pojistky, naskočil. Vypnout šel poté normálně, ale zapnutí jsem musel opět provést pojistkou. Nakonec v polovině června v České Kanadě už zapínání i vypínání probíhalo výhradně pojistkou. Alarm jsem si vzal domů na prozkoumání a oměřením zjistil, že je v háji ovládací mikrotlačítko. Korunová položka, práce na pár minut a alarm zase šlape jako zamlada. Tyhle tlačítka jsou vcelku šunty a bývají problémem mnoha věcí, ale nevylučuji, že nedostalo někdy za jízdy nějakou větší ťafku nějakým kutálejícím se bordelem po podlaze.