Jo, je to hold věčné dilema. Taky jsem před pořízením furt přemítal pro a proti u zvedačky a hochdacha a velmi paradoxně jedním z pro u hochdacha bylo právě to, že to bude bez potíží

.
Jo zkrátka myslet hold znamená ho... vědět. Na druhou stranu i přes to všechno bych neměnil, byť si zrovna v těchto dnech dosti často říkávám, že jo. Ale to jsou takový ty kecy v kleci. Ta střecha dala 33 let s dvěma dost podceněnýma místama. Já ty místa, doufám, udělám o něco lépe, tak to snad příštích minimálně 20 let vydrží.
Já to tedy velmi pravděpodobně už víckrát řešit nebudu. A ten komfort užívání je k nezaplacení. Věci, co namlátíš nahoru nikde nezavazí až do noci, stoupnout si můžeš kdykoliv, aniž by to každej venku hned věděl, a jsi pořád v autě a ne ve stanu. To skrčené lezení po autě je prostě opruz.
Jo na druhou stranu se s tim hůř jede, hůř se to parkuje a opravuje a někam s tím prostě nevjedeš vůbec. T3 ale zase není závoďák, takže to horší chování za jízdy není tak dramatický.
No a nakonec je tu ten faktor vzhledu. Ten je prostě děsně návykovej

.
Narval nenarval, v původním techničáku z NSR píšou až 7 míst. Nevím teda, co bys tam musel mít za sedačky, ale je to tam.

- Screenshot_20240516_175959_Samsung Notes.jpg (211.61 KiB) Zobrazeno 3562 x
Jinak dík za pochvalu, já mám spíš pocit, že se to moc nehejbe. Léto tady a auto furt rozloupnutý

.