Zastavba TDi do T3
Zastavba TDi do T3
Rad bych otevrel toto tema neb zrovna tento motor davam do sve krabice.
A rad bych se zeptal jak mate zapojene hadice od turba a zda dat ci nedat IC.
A rad bych se zeptal jak mate zapojene hadice od turba a zda dat ci nedat IC.
Re: Zastavba TDi do T3
Taky řeším IC -nemá ale význam pokud ho nedáš někam kde proudí studený vzduch což je u našich miláčků problém.V mot. prostoru je teplo a pod autem -to je zase nízko a lítá tam bordel,na střeše to je vysoko
Hadice řeším taky -snad seženu nějaká filtrbox a dám ho do kapsy za levé zadní světlo a hadice se nějaká najde určitě na vrakáči.

Každej IC je dobrej...
Udělal jsem měření do lehkého kopečka a vzduch se bez ic ohřál až na 130 stupňů při venkovní teplotě 15

Udělal jsem měření do lehkého kopečka a vzduch se bez ic ohřál až na 130 stupňů při venkovní teplotě 15
- Přílohy
-
- asdf.jpg (201.34 KiB) Zobrazeno 7617 x
První příspěvek v novém fóru a hned OT, ale stejně.
Co to máš za samodiagnostiku Arawaku?
140 kmh a 4000 otáček, co bys chtě
Diagnostika je super, viděl jsem to u tebe už v Podmitrově, ale asi bych moc nekoukal na cestu
, jinak se mi zdá, že se nějak posledních 14 dnů roztrhl pytel s prodejem T3, neuvažuješ o 13,14,15......... kousku ?????? 

- Jenda - Povoda
Kubajs, ale tobě to na ten závodní motor myslím nebude pasovat, prej tam nemáš tu dírku na kabel...kubajs píše:První příspěvek v novém fóru a hned OT, ale stejně.

blog.povoda.cz
To nemam
jen plus a minus
)

co to tady máte za obrázky s kolečkama. Hadice na IC jsem použil bazenový, za dva roky se to jestě nesmeklo a jsou levný.
Zajímalo by mě jak se to potom řeší s stk pokud dám motor tdi - co jsem slyšel tak od příštího roku bude stk přísnější - navíc se bude vše fotit atd..