Taxme se snaaaaaad pohnuli.
Jelikož mechoš naznal, že se mu nelibí osazení na klice tak jsem vcera zajel k Ťupajzovi pro polomotor s dobrou klikou a hodil ho rovnou do dílny. Muj blok a pisty jsou lepší tak se použije jen klika z dárce.
Objedbal jsem novou německou spojku a hlava by snad měla bejt u hlavaře.
No třeba se letos i svezeme.
Lucka
- martin_100
Re: Lucka
T3 Lucinka
- martin_100
Koupil jsem novou spojku kdyz už je to rozjebaný.
Německej Sachs by nemusel bejt úplně blbej. Uvidíme. Jinak spodek motoru už je prej po kupě a čeka se az kadeřník udělalá hlavu.
Německej Sachs by nemusel bejt úplně blbej. Uvidíme. Jinak spodek motoru už je prej po kupě a čeka se az kadeřník udělalá hlavu.
T3 Lucinka
- martin_100
Taxem byl u kadeřníka pro hlavu.
To bude nejčistější věc na autě.
Ventily prej všechny zohejbaný..... no aby ne když to po potkání jelo na kvalt ještě kus.
To bude nejčistější věc na autě.
T3 Lucinka
- martin_100
- martin_100
To by byl ještě vo fous větší. Tuten je z brejlovce
Ale seš dobrej, uvažuješ spravnym směrem.
Ale seš dobrej, uvažuješ spravnym směrem.
T3 Lucinka
Taky mě ty ludry celý dětství tahaly pszonský a ledvický huhlí do elektrárny Dürnrohr kolem baráku. Dvě vpředu a jedna vzadu a několik desítek uhláků mezi tim. Už si prd pamatuju, kolik jich bylo. Jo jo, nespuštění Zwentendorfu byla fakt ta pravá ekologie, jen co je pravda. Doteď si ten zvuk pamatuju. A to tam údajně před Bardotkama jezdily Tajgatrommely a ty prej byly ještě horší.
- martin_100
No bardotka bez tlumiče to je v zátahu slast. Ale rovnači kolejí - sergejovi nesahá po ložiskový komory. Když vedle nastartovanýho stojíš tak cejtíš jak se otřásá zem.
T3 Lucinka