Jo a po vzoru toho prasátka, co "bylo v žitě" mohu říci, že já už "Kafe z Golfu měl"
"Modrej" VW T3
Re: "Modrej" VW T3
Hustýýý, Merlin investoval do barevnýho filmu! 
Jo a po vzoru toho prasátka, co "bylo v žitě" mohu říci, že já už "Kafe z Golfu měl"
Tak se zas vrátíme nohama na zem...
Ať to vrčí a kdo by nemohl na Ponorky, přijeďte teď o víkendu na ECCE HOMO Historic do Šternberka, Merlin a Kika.
Ať to vrčí a kdo by nemohl na Ponorky, přijeďte teď o víkendu na ECCE HOMO Historic do Šternberka, Merlin a Kika.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
"Babi" YAMAHA XJR 1200
Ahoj ve spolek!
A tak o něco dříve než loni, letošní zimování Modrýho s nástupem prosince...
Ať to vrčí, Merlin.
A tak o něco dříve než loni, letošní zimování Modrýho s nástupem prosince...
Ať to vrčí, Merlin.
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Babi" YAMAHA XJR 1200
Zdar ve spolek!
Tak delší dobu tu nic nepřibylo, ale to není proto, že bychom nic nedělali, ale zkrátka je toho času tak nějak... však to znáte. Ale zrovna v tomhle týdnu se udála jedna radostná věc.. od STK na další dva roky pokoj. Nu a k tomu už se pomalu chystají věci na přestavbu, tak jsou teď oba "Modrý" vlastně takový sousedi... No a podobně jako Půča před časem jsem se pustil do zadních nábojů...
Pokračování příště...
PS: Kdyby někoho napadlo, že ten finální odstín na těch štítech je takovej podivnej, tak je... V domnění, že beru černou barvu, vzal jsem transparentní... tedy vlastně lak..
Tak delší dobu tu nic nepřibylo, ale to není proto, že bychom nic nedělali, ale zkrátka je toho času tak nějak... však to znáte. Ale zrovna v tomhle týdnu se udála jedna radostná věc.. od STK na další dva roky pokoj. Nu a k tomu už se pomalu chystají věci na přestavbu, tak jsou teď oba "Modrý" vlastně takový sousedi... No a podobně jako Půča před časem jsem se pustil do zadních nábojů...
Pokračování příště...
PS: Kdyby někoho napadlo, že ten finální odstín na těch štítech je takovej podivnej, tak je... V domnění, že beru černou barvu, vzal jsem transparentní... tedy vlastně lak..
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Babi" YAMAHA XJR 1200
To znamená, že má Modrej o 2 roky života navíc??Merlin píše: čtv 18. čer 2026 23:16:25 Ale zrovna v tomhle týdnu se udála jedna radostná věc.. od STK na další dva roky pokoj
Ahoj Venco!
Nene, jen jsem si to ulehčil, abych nemusel po přestavbě hned řešit technickou, aspoň se to bude moct v klidu vyladit.. Počítám, že to za letošek bude hotové.. teď chystám zadní nápravu a pak se už začnu věnovat boudě...
Pic, Merlin.
PS: No a kdypak se nám už pochlubíš valníkem... jistě zajímavostmi jen sršíš...?
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Babi" YAMAHA XJR 1200
Aha, takže letošní sezóna bude u tebe bezbusová? To sis měl nechat na dlouhé zimní večery. Valníkem se asi chlubit nebudu, je to pracovní auto a zakládáním chlubících témat by člověk začal budovat k tomu autu vztah a pak už bych se ho nezbavil. Já ho plánuju mít dočasně, na víc jak šestiletku to nevidím.
(Teda doufám, dýl se mně ten barák už stavět nechce
)
(Teda doufám, dýl se mně ten barák už stavět nechce
Čus,
rozumím správně, že nápravu ladíš na tom druhým autě?
Ten transparent bude jistě zajímavej na sledování chování koroze pod tím lakem.
PS.: Jsem si chvíli říkal, proč lisuješ ložiska do nenatřených domků, že se to na čerstvě umaštěný bude výborně lakovat.
rozumím správně, že nápravu ladíš na tom druhým autě?
Ten transparent bude jistě zajímavej na sledování chování koroze pod tím lakem.
PS.: Jsem si chvíli říkal, proč lisuješ ložiska do nenatřených domků, že se to na čerstvě umaštěný bude výborně lakovat.