#14 VW AirCooled Meetup- Gazárka (19.6.-21.6.2026)

Kuba_Tommi

Re: #14 VW AirCooled Meetup- Gazárka (19.6.-21.6.2026)

Příspěvek od Kuba_Tommi »

Takže je to všude podobné, ani jeden z nás ho přímo nechtěl a máme je 😀👍
No to chápu, já takovou krásu zdaleka nemám, takže mi to naštěstí tak líto nebude. Origo sajtny mám v základovce k tomu, na autě jsou takové po domácku dělané dřevěné, tak to zatím nechám tak. Já se Ti pak ozvu, budu mít asi malou prosbičku.
No, nebudu tu nadále rozvíjet tohle téma a počkám si na Půčovic report z Gazárky. Tak zatím čus a valníkům zdar
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

venca101 píše: pon 22. čer 2026 9:16:17
Kuba_Tommi píše: pát 19. čer 2026 13:02:50 No upřímně je to trochu tvoje vina ... Jenže pak vidím na flatu tvůj příspěvek, jak vezeš zahrádku na ponorku a říkám si “ty vole ta trojka je krásná” najednou mi to došlo, že na to popojíždění kolem domu by to bylo úplně super…
Já za nic nemůžu, to jen ty máš slabou vůli :) A jak si člověk musí vždycky nákup takového vozu odůvodnit, měl jsem to stejně.
Zajímavý je, že chceš chvíli dopla, chvíli T2, pak ponorku a skončíš u T3 single cab. Já měl zase v hlavě T4 doka a přes to nejede vlak. No a tak mám T3 valník :)
Taky jsem si říkal, jak valník bude na práci. Teď dojde do tuhýho na situaci, kdy mám hodit na korbu první kámen na stavbu a už si říkáš: "ty vole korba celá v původním laku, to odřu, to nejde" a už letím pro plachty a kamení do plachet ukládám jak děcko do peřinek, abych náhodou někde sajtnu neškrknul :D
Já to říkám furt, že T3 je nejvíc nejlepčí. Ale všelijací darebáci mi pořád nevěří. 8-)
Kuba_Tommi píše: pon 22. čer 2026 15:38:29 ...počkám si na Půčovic report z Gazárky
To by ses načekal. Žádnej report tentokrát nebude. Stalo se přesně to, co někdo (už fakt nevim kdo) prohlásil u Merlinoj v Žaclu. Na Gazárku jsme přijeli, a nějak se tam prostě ztratili. Dál už nic nevim. Je to neuvěřitelná oáza klidu a míru. Celé 2 dny jsme byli v ZENu. No a taky dost ve vodě. Dokonce ani toho "tlustýho s blbým" jsem nějak nestihl vyhledat :lol: . No nestihli jsme toho víc, vlastně skoro nic. Jen dětské soutěže a tombolu. U dětských soutěží jsem si dovolil navrhnout zlepšovák, aby bylo dost děcek, posunout věkovou hranici pro definici dítěte. Sice jsem tím značně riskoval, ale naštěstí stačil posun jen na 20 let. Měl jsem tedy ještě 6 let rezervu (Pro ty, co to ode mě nebo od našich děcek ještě neslyšeli, tak mi je 26. Bohužel už dost dlouho :cry: ). Tomboly jsme jim klasicky vyžrali nezanedbatelnou část. Tentokrát jsme ale nesáhli po hlavní ceně, tak ani do řepy jsme za to nedostali. Ale vlastně na Gazárce se ani do řepy nejspíš nedostává.
Fotky nemam, tak nedam. Jenom důkazní, abyste věřili, že jsme tam fakt byli:
20260620_145438.jpg
20260620_145438.jpg (378.64 KiB) Zobrazeno 213 x
I když jednu zajímavost přece jen mám, alespoň mě to tedy zaujalo. Ze zpáteční cesty zpod tanku T34 ve Starovičkách u Hustopěčí:
20260621_154146.jpg
20260621_154146.jpg (392.95 KiB) Zobrazeno 213 x
P.S.: Z letní dovolenky letos bude nejspíš taky prd. Bo dovolenka s Žoldou s největsí pravděpodobností nebude, bo neni čas :( . Letos "musím" s mladým na motorky (dorostl a padla mi výmluva o jeho věku) a tak zbývá už jen jedna dovolená a ta se nám nějak stáčí k příliš nepříznivému poměru kilometrů k času. Chtě nechtě bude třeba nasadit hbitější a méně zábavnou drošku a oprášit léta zanedbávaný stan. Tak jenom abyste se zbytečně netěšili na nějaký to povídání a neobviňovali mě, že jsem se na vás slušně řečeno vyprd ;) .
martin_100

Příspěvek od martin_100 »

Jo nemáš si nasazovat laťky vysoko. :twisted:
T3 Lucinka
Merlin

Příspěvek od Merlin »

Zdar Půčo a všichni okolo!
Ale prd, to je normální Gazárka... blbej s tlustým ani nevědí, že tam byli, to jen jejich drahé polovičky to držej v tom správným směru, že tam vždycky trefěj a zas dojedou zpátky domů, aniž by věděli, kde že to byli...
Nu a letní dovolená s dorostencem na motorce taky nezní k zahození... však to dáš do offtopic tématu a je to.. nejsme přeci žádný fašisti.
Takže na základě rozcestníku prohlašuju Vaši účast na Gazárce jako potvrzenou a budeme se těšit na jakýkoli příspěvek od Vás..

Taky jste něco zaslechli tak nějak od ze zplzně... nebo... no, asi ne... fňuk... no tak Martine, nahoď motor a tadááá...

Pic, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Babi" YAMAHA XJR 1200
"Modra" VW Transporter T4 Long
-----------------------------------------
ig: cg_performace_cz
martin_100

Nebuď hubatej čaroději :lol:
Až ho budu mít tak ho nahodim.
T3 Lucinka
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

martin_100 píše: stř 24. čer 2026 17:11:59 Jo nemáš si nasazovat laťky vysoko. :twisted:
Já vim, můžu sedět doma na prdeli jako někteří jiní, že jo 8-) .
martin_100 píše: stř 24. čer 2026 23:29:49 Až ho budu mít tak ho nahodim.
Kdybys "ho" měl, tak se nebojíš mámy a vyjedeš někam na vejlet ;) .
Merlin píše: stř 24. čer 2026 23:25:09 Ale prd, to je normální Gazárka... blbej s tlustým ani nevědí, že tam byli ...
Přijde mi totiž, že to místo nějak zvláštně ohýbá časoprostor.
BTW Myslíte, že těm klukům tu ještě někdo někdy řekne jinak? :lol:
Merlin píše: stř 24. čer 2026 23:25:09 Nu a letní dovolená s dorostencem na motorce taky nezní k zahození...
To nepochybně, jen to je trochu boj vpasovat do kalendáře a tak nějak celkově to bude hodně nové. Už jen resuscitace motorky po 2 letech odhození v garáži po mě chce nějak zbytečně moc času. To máte ventily, olej, filtry, spravit několikerá poškození po návratu z Piemontu, fridex, brzdovku, brzdový destičky, přezout, vyprat řetěz, technickou, opravit boční stojan, přidělat zadní stupačky, pořídit nějaký hadry...
Á rošt, rošty máte? Sak na ryby, koš na raky :)
Popravdě jsem z toho nervózní jak panna. Běžně na motorky frčím zcela automaticky, po těch letech jen člověk sáhne pro těch pár věcí jako dycky, zmáčkne startér a vyletí. Tohle bude ale hodně nový. Už jen se na to ve dvou vejít bude křeč. Iluze si raději moc nedělám.
Merlin píše: stř 24. čer 2026 23:25:09 však to dáš do offtopic tématu a je to..
Bude-li o co, rád se podělím.
Merlin píše: stř 24. čer 2026 23:25:09 budeme se těšit na jakýkoli příspěvek od Vás..
To nás těší, že Vás těší.
martin_100

puchyyla píše: čtv 25. čer 2026 23:04:22
martin_100 píše: stř 24. čer 2026 17:11:59 Jo nemáš si nasazovat laťky vysoko. :twisted:
Já vim, můžu sedět doma na prdeli jako někteří jiní, že jo 8-) .
martin_100 píše: stř 24. čer 2026 23:29:49 Až ho budu mít tak ho nahodim.
Kdybys "ho" měl, tak se nebojíš mámy a vyjedeš někam na vejlet ;)
No vidíš to je rešení netrajdat furt něgde pak nemusíš sepisovat dějiny :twisted:
Mámy se dávno nebojim, neni mi 10. To vona furt někde rajzuje co je v důchodu, že ani nemá pořadně čas se častěji přijet podívat na vnučky.
Jak to ale souvisí s motorem kterej je na dílně a čekam až si pro něj budu moci zajet vsak netušim.
Možná mam jen špatnej googlepřeklad z tvojí orientálštiny :lol: :lol: :lol:
T3 Lucinka
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

Však oni ví, jak my to myslej...
Kuba_Tommi

Příspěvek od Kuba_Tommi »

Já bych jen rád do této vyloženě srazové diskuze dodal, že mám radost z Půčova použití našeho oj dialektu, jen uvedu správné použití ve větě :lol:
“Stalo se přesně to, co někdo (už fakt nevim kdo) prohlásil u Merlinoj v Žaclu” tady by mělo být normálně “Merlina”
Oj se použivá ve třetím a šestém pádu a to znamená: komu čemu - Merlinoj a nebo o kom o čem - Merlinoj.
Tak jen pro příště jo! :lol: hezký víkend všem
Jak se říká u nás v Krkonoších… “Dobrej člověk musí bejt především dobrej běžkař” a nebo musí řídit busa :D
puchyyla

Příspěvek od puchyyla »

Tak to tě Kubo zklamu, jde o úplně jinej dialekt. Není to Merlinoj jako Merlina, ale Merlinoj jako Merlinů/Merlinových/Merlinovů..., prostě množné číslo ;) . El speciálně pro tebe si pro příště dám pozor, abych tě nějak netento. Radši budu spát třeba hubou ke zdi :lol: .
Též přeji fajn víkend všem, my valíme Žoldou stavět děckám tábor na pomezí Jeseníků a Orliček ;) .
Odpovědět