Protože léčení člo rychle a hladce, zbyla troha času a žolík tedy zároveň vyfasoval nový termostat a proplachovací vodní náplň, nový drát do hlavního svazku na zadní mlhovky + radši 2 dráty pro strýčka příhodu a PA trubičku na budík tlaku sání.
V průběhu instalace na mě po sejmutí přední masky doslova vypadlo sklo z levého světla - poléčeno konstrukčním lepidlem. Zároveň jsem si všiml, že pravé světlo je napojeno z levého volně pohozeným drátem přes svorky zlodějky. po bližším ohledání zhruba na úrovni středu chladiče přehnilý vodič k pravému tlumenému světlu - vodič vyměněm a prasopropoj zlikvidován.
Budík v podstatě jen potvrdil předchozí tušení a provizorní měření, že turbo ani za prase nepřeleze 0,4 baru, zkusmo jsem začal laborovat s bandaskou na turbu. Zázrak se však nekonal a plnící tlak šel šroubkem v podstatě pouze snížit nebo zachovat čím dál stejný. To asi jen tak abych neměl příliš radost z předchozích úspěchů

Při příležitosti hrabání se zespodu u turba zjištěno lehké osoplení turba olejem, který viditelně vlhne z orezlé přívodní trubky. Trubku nemám, tak s tím mnoho nenadělám, píšu si další položku k bandasce...
No a aby nebylo těch horších zpráv málo, tak jsem pro jistotu ještě zjistil, že se urvaly všechny tři, při minulé návštěvě nové, silentbloky výfuku. No nic neděle, nikde poblíž, kde je otevřeno, nejsou skladem. Ty dva levé moc nemají kam upadnout a pravý prohnán středem 9-kou vrtákem a decentně stažen 8-kou šroubkem a připisuji na seznam další položku. Zdá se, že provizorní řešení funguje, poslední odvzdušnění a dolití vody, kontrola a dolití oleje, owapkování hanby ze zadních vrat a se západem slunce razíme dom. Vyjma toho, že šlo snad o největší safari, co jsem v ČR zažil, cesta proběhla hladce a po příjezdu dom, světe div se, zadní vrata čisťoučká.