Brzdy - standardni vybava
- martin_100
Re: Brzdy - standardni vybava
Hele uz je to možna 10 let ale trubky jsem měnil konplet a nějak si nevybavuju, že by nějaka nešla měnit. Jo dýkky to je jiná básnička. Třeba hlavní od předku dozadu byla tak dlouhá, že jsme ji s Redbusem pod autem naohejbi že to vypada jako chlazení brzdový kapaliny 

T3 Lucinka
Djó, to je hned. To já takhle v neděli vodpoledne šlápl na brzdu na konci Lublaně a tak nějak mi pod tou haksnou klesla také nebývale hluboko. Na druhé šlápnutí už ale byla dobrá. Jelikož se to stále opakovalo, jal jsem se to odstavit a očíhnout. Na první dobrou bylo znatelně vřelejší levé zadní kolo. Poléčil jsem to řádným nakopáním, po kterém jsem musel dementovat své předchozí prohlášení, že na tu Jugoslávskou naftu to auto nějak nechce ject.
Prostě z nějakýho důvodu ta mrcha brzda zůstala viset a vždycky jsem v tom kole uvařil kapalinu, tak to první šlápnutí bylo takový jalový. Po nakopání kolo schladlo a dalších skoro 1000km se to neobjevilo. Nicméně do těch brzd se budu chcá nechcá muset pustit.
A kdyby jen do brzd
.
Prostě z nějakýho důvodu ta mrcha brzda zůstala viset a vždycky jsem v tom kole uvařil kapalinu, tak to první šlápnutí bylo takový jalový. Po nakopání kolo schladlo a dalších skoro 1000km se to neobjevilo. Nicméně do těch brzd se budu chcá nechcá muset pustit.
A kdyby jen do brzd

Je to tak chlapci... délky jsou patrně jen tak orientační, nicméně povedlo se, vše je na svém místě a už jen odvzdušnit zadek, což mě čeká v pondělí. O pertlovacím přípravku ale uvažuji, neb mě to stejnak bude čekat ještě jednou a nejspíš ouplně celý rozvod a pak přijde na řadu druhý nebo třetí auto... Nu a jak psal mhepp, každý spoj navíc, možný zdroj problémů. Ale ta "rychlospojka" mě zaujala jako nouzové řešení na cesty... a hlavně, když to bude člověk mít s sebou, je jasný, že ho to nepotká a to se počítá...
Práci zdar, Merlin.
Práci zdar, Merlin.
"Modrej" VW Transporter T3 Westfalia
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------
ig: cg_performace_cz
"Zarivka" SKODA Rapid 130
"Matchbox" SEAT Ibiza TDi
"Bábi" YAMAHA XJR 1200
----------------------------------------------