A mám po stavitelském okénku

je na čase máknout na t3 ať se zase můžu vrátit k polystyrenu, výdřevám, konstrukcím střechy rozvodům plynu vody a elektřiny
Nicméně další fotky už budou opět k t3 tématu.
Merlin píše: čtv 12. úno 2026 23:33:15
...a máte sklep..? A mohla bych ho vidět..?
Moc hezký to Kubo máš, už se těším na osobní inspekci, co Ti pořád slibuju...
A abychom si mohli ty naše stavitelský i jen třeba nájemní počiny ukazovat... můžeme třeba tady...
viewtopic.php?t=940
Bydlení zdar, Merlin.
Merline čekám Tě s prvními jarními dny. Jinak ten topic je dobrý nápad, hned jak bude čas udělám tam pokračování.
A abych to zase trochu oživil, tak přihodím pár fotek.
Pár dní před smluveným datem odvozu auta jsme se domluvili, že se zastavím pro nějaké díly co momentálně nejsou v autě, plus nové díly interiéru a matrace…
To jsem si neuměl představit co všechno povezu… točil jsem se myslím 3x s plnou T5tkou, a to jsme se domluvili, že boční panely a nějaké ostatní větší věci necháme na jaro.
Vlastně to vypadalo, jako když stěhuji nějaký 40 let starý byt
Takže první část garáže začala být zarovnaná ještě dřív, než se tam vůbec nějaké auto přivezlo.
V den D krásně přituhlo, takže zahrada kam jsem T3 vezl krásně zmrzla a nenatahal jsem do garáže skoro žádné bahno.
Cesta byla asi 30km, takže nic hrozného, ikdyž v pohledu za sebe to byl celkem kolos.
Největší srach byl, aby se vešla do garáže, to klaplo. Takže takhle, jak je zaparkovaná, už tam teď stojí dobrých 15 měsíců. A pomalu se z ní stává skladiště a odkladiště.